Debatindlæg

Debatforum:  Tips til andre

Tips til at overskue hverdagen

Written by Sarahp15 9. aug 2018 09:20

Hejsa


Jeg har i det første halvår er 2018 kæmpet med depression. Jeg har haft virkelig svært ved at få klaret selv de basale opgaver i hverdagen, da alt ting bare har virket uoverskueligt. Min måde at komme ud af depressionen på har været at gøre alt, hvad jeg kan, for at gøre hverdagen nemmere. Det lyder måske lidt skørt at ændre så små ting, som jeg har ændret – men i det store billede har det gjort meget godt for mig.
Hvis man tager et eksempel til at gøre rent, så føler jeg at det er så uoverskueligt at skulle støvsuge. Derfor har jeg købt en robotstøvsuger, som gør lejligheden ren for mig. Sådan en lille ændring har gjort min hverdag bedre og mere overskuelig. Det er dog en af de større ændringer, jeg har foretaget mig. Jeg har for eksempel også købt indlæg til skoene, så jeg slipper for vabler; jeg har købt skridsikringssål til at sætte under skoene, så man ikke glider – og meget mere. Lige de nævnte ting kan faktisk købes her https://faktiskpraktisk.dk/betingelser , hvis andre er interesseret i at finde løsninger til hverdagens problemer.


Da min depression var værst, kunne jeg slet ikke overskue noget. Nu sørger jeg for at få den mest overskuelige hverdag, så jeg aldrig falder tilbage i depressionen igen. Mit råd til jer er at sørge for at gøre jeres hverdag så nem som overhovedet muligt.


Kram og gode tanker herfra