Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Medvirkende søges...

Written by AG1234 27. sep 2018 11:03

Kære alle.

Jeg er i øjeblikket i gang med at researche på et program til TV omhandlende dét at være i medicinsk behandling med antidepressiva. Jeg søger mennesker, der skal til at starte op på medicinen enten for første gang eller måske efter en kortere eller længere pause fra medicinen.

Formålet er at få lov følge med på sidelinjen, for at få et indblik i, hvad der sker undervejs med den medicinske behandling: hvilke overvejelser man har ved at starte med medicinen og særligt at høre tanker om, hvordan eller om der er en virkning.

Det er selvfølgelig et utroligt følsomt og personligt anliggende for rigtig mange og derfor er det vigtigt at understrege, at al personfølsom information forbliver fortroligt. Ligeledes vil det være dig, der er med til at bestemme omstændighederne for at vi får lov at følge med. Programmet vil indeholde flere casehistorier. En henvendelse om at høre mere om projektet er helt uden forpligtigelse.

Hvis du har lyst til at høre mere om rammerne for programmet, er du velkommen til at skrive en besked her i tråden eller sende mig en mail:
anne@deluca-dokumentaristen.dk

Med Venlig Hilsen,
Anne Gadeberg