Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Negative tanker om livet og fremtiden

Written by Nille86 5. okt 2018 21:56

Hej.
Jeg fik konstateret Bipolar affektiv lidelse i 2012. Men har formentlig haft lidelsen siden 2004.
Jeg åd mig gennem en universitetsuddannelse, som jeg så ikke kunne bruge til noget og er netop begyndt at studere igen.
Mit liv er ikke som jeg havde forventet at det ville være på nuværende tidspunkt.
Jeg er 32, uden børn, med gæld og bor til leje på et værelse. Jeg er fraskilt. Har en ny kæreste som jeg har været sammen med i snart 1 år.
Jeg troede jeg ville have børn, villa/lejlighed og et godt job nu.
Men sandheden er ikke kun at jeg er i tvivl om jeg kommer til at opnå de ting jeg ønsker, jeg er også i tvivl om hvorvidt de ting jeg troede skulle være en del af mit liv, stadig er rigtige for mig.
Jeg har efterhånden fået voldsomt nedsat erhvervsevne og kan maks klare 25 timer om ugen nu. Jeg er ustabil på arbejdsmarkedet og jeg tror det er for risky at købe selv når jeg engang er ude af min gæld. Men først og fremmest er jeg i tvivl om børn. Jeg ville så inderligt gerne have børn førhen. Og var sikker på at jeg nok skulle klare det fint. Men jeg er ikke sikker længere. Jeg tvivler på om jeg ville kunne håndtere det og er vildt forvirret også selvom at selv hvis det skal ske, så skal det ikke være nu.
De værste symptomer af min bipolare lidelse er væk. Men de der er tilbage er stadig svære at leve med. Jeg er gået fra at være recovery mentor i distriktspsykiatrien for et år siden til selv at være havnet som patient i distriktspsykiatrien og jeg har nu selv en sådan mentor..
Nummer to indlæggelse var tilbage så sent som i juni.
Jeg har levet for håbet og troen på fremtiden, men mit håb er ved at svinde ind. Det har været sådan noget tid nu. Og negative og håbløse tanker rammer mig - især når jeg er alene. Mit liv er bare ikke som jeg ønsker det skal være. Sygdommen fylder for meget selvom jeg kæmper for den ikke skal. Jeg prøver at nå der hen hvor jeg vil være. Men jeg ved jo ikke om det der var rigtigt for mig engang, stadig er rigtigt for mig.
Er der nogle af jer andre som kender til disse tanker og følelser?