Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Sertralin Teva og virkning?

Written by Flyver 20. mar 2019 18:45

Hej,
Jeg har i nu 4 uger taget 25 mg Sertralin Teva i mod depression og angst. Første uge havde jeg lidt forøget angst og hjertebanken, som hurtigt gik væk igen. Første uge havde jeg faktisk masser af energi og var glad, tænkte at det nok ikke skyldes medicinen, men nok nærmere en placeboeffekt. For ca 3 uger siden oplevede jeg så at jeg begyndte at blive meget træt og kom i sådan en osteklokke-tilstand, og yderligere at jeg blev mere og mere deprimeret. De sidste 2 ugers tid har jeg ikke haft energi til noget som helst, jeg græder, er demotiveret og generelt set har jeg det bare virkelig dårligt mentalt. Min læge og psykolog fortalte mig godt, at jeg højst sandsynligt ville opleve en forværring af angsten, men den forværring gik hurtigt i sig selv igen efter en uges tid. Jeg har tænkt mig at ringe til min læge i morgen og spørge ind til om det her er normalt, men jeg vil egentlig også høre om andre herinde som selv har taget, eller stadig tager Sertralin Teva oplever/oplevede at depressionen blev forværret i den periode hvor den burde mildnes?
Yderligere er jeg også meget bange for at tage på af medicinen og har læst diverse skrækhistorier på nettet om antidepressiva og vægtøgning. Jeg ved godt at man altid vil finde de værste historier når man søger på nettet, men har ikke ellers vidst hvor jeg skulle finde andre med erfaringer med medicinen.

Jeg har altid været meget skeptisk for medicinering når det kommer til psykiske lidelser, men eftersom hele mit liv har været gået i stå i snart et år nu, har jeg følt mig nødsaget til at prøve det og er fortsat meget nervøs for virkningen af det. Jeg har mange negative tanker om det: virker det overhovedet? Oplever alle at tage på af det? Vil den der uvirkelighedsfølelse forsvinde?

Jeg udskød at starte på dem i en måned, fordi jeg var så bange for bivirkningerne.

Håber at der er bare én som vil give sig tid til at svare.

Dbh Simone

Hej Flyver

Written by Anonym 20. mar 2019 22:57

Man har oftest bivirkninger i starten når man starter på nyt medicin. Det er god idé som du skriver lige at ringe til lægen og høre hans vurdering.

Jeg har selv taget 200 mg sertralin/dagen i 1½-2 år en periode og havde udover mundtørhed ingen bivirkninger af det. Heller ikke med vægten selvom det er en typisk bivirkning. Jeg mindes ikke at have forværring af symptomerne i starten men det er så længe siden at det er lidt svært at huske præcist.

Ihvertfald håber jeg at det bliver tåleligt for dig. Og er det helt uudholdeligt må du jo høre lægen om der evt er et alternativ til lige den type.

Sertalin fra en apotek online

Written by vellans65 13. maj 2019 08:29

Du kan køb Sertalin (Zoloft) her fra en apotek online uden forudgående recept http://medicineronline.net/

zoloft

Written by vellans65 13. maj 2019 08:30

Godt sted at køb zoloft uden recept http://medicineronline.net

Naturlige Antidepressiva

Written by betikkae2 30. nov 2022 07:53

Naturlige Antidepressiva - https://nuvialabrelax.dk Jeg modtog min bestilling til tiden og pillerne virker rigtig godt.