Debatindlæg

Debatforum:  Behandling

Cipralex selv-nedtrapning

Written by para1974 16. jun 2019 15:13

Jeg får 20 mg cipralex.Føler mig følelsløs på det og er selv begyndt at trappe ud af det..kan ikke mærke nogen forskel og er på 10 mg nu..de siger når jeg får det skidt så er det belastningsreaktion ..de ved ik om hvad det skyldes...så jeg har egentlig bare lyst til at trappe helt ud

Hej :)

Written by esben 17. jun 2019 16:33

Hej Para1974

Jeg har haft en klient på et tidspunkt, der tog noget antidepressiv og følte sig som en zombie. Hun droppede det så, fordi hun hellere vil have det skidt meget af tiden end at være en zombie.

Har du et spørgsmål eller hvad tænker du med dit indlæg?

De bedste tanker
Esben

Svært at vide men

Written by Skovtrolden 18. jun 2019 16:58

Det er jo svært at rådgive om over nettet, for man kan ikke se hvem man skriver til, hvis det fx er en person der har det meget dårligt og er meget uligevægtig, er det nok en skidt idé at trappe ud af ting uden at have lægen med indover, er det omvendt en person der er i større ligevægt kan man sandsynligvis godt gøre det.

Jeg har selv haft stoppet med en del ting dengang, det skete der ikke andet ved end forbigående ubehag et par enkelte gange, men det er selvfølgelig forskelligt fra person til person.

Jeg tror ikke nogen uden at kende dig tør skrive, at det kan du bare gøre, af frygt for hvis der skete dig noget fordi man havde givet et forkert råd.

Jeg kan godt forstå du synes det er generende at være lukket ned følelsesmæssigt, det syntes jeg også dengang, den dosis du tager nu er meget lille, jeg synes du skal snakke med lægen mht. om du ikke kan prøve at stoppe helt i en periode og se hvordan det går.