Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Ikke igen

Written by Lenemåske 28. sep 2019 12:05

Hej, jeg har e sidste år haft angst, ocd, stress og depression on/off, men troede, igen, at nu gik det godt. Jeg er i arbejdsprøvning, og det gik bare super godt, kom på 30 timer, droppede anti depressiv, havde det bare godt. Så begyndte jeg at mærke en del mere til min slidgigt nu jeg arbejdede flere timer, og det er vi så nu ved at undersøge og gøre forskelligt ifht. Synes det går bedre, men alligevel, det fylder. Nu kan jeg så mærke depressionen er lige ved, jeg er på vej ned, og det er så fjerde gang det sker, synes bare denne gang var anderledes, det gik rigtigt godt! Jeg tænker at snakke med lægen og begynde antidepressiv igen, det hele føles bare som et kæmpe nederlag. En uge på 30 timer og super glad, så begyndte slidgigten og derefter psyken at gå den forkerte vej igen. Øv altså!

Det lyder som om det er for hårdt

Written by Skovtrolden 28. sep 2019 15:54

Udfra hvad du beskriver, så er min første tanke, at din krop giver dig et vink med en vognstang om at de 30 timer er for meget.
Det kan godt være man psykisk umiddelbart synes det er fint, fordi man vil rigtig gerne - og det måske ligger i luften at man skal eller bør kunne, og så giver man en masse energi til det og det kan også være fint i en kortere periode.

Men hvis de fysiske skavanker begynder at røre på sig mere end de gjorde før, og man psykisk begynder at falde nedad igen, så tænker jeg alarmklokkerne ringer mht. at belastningen er for stor.

Jeg tror det er vigtigt at du gør opmærksom på de her ting og forlanger at der bliver taget hensyn til dem, det er jo også det en arbejdsprøvning forhåbentlig går ud på, at man finder ud af hvad man kan klare, og bliver man mere syg og skal begynde på mere medicin igen - så må grænsen være overskredet - tænker jeg.

Og derudover tænker jeg, at det er vigtigt at holde fast i at det rent faktisk gik godt, - indtil det blev for meget, så udfordringen må være at mærke efter og sige stop før det bliver for meget, hvis du har muligheden.

Ja du har ret

Written by Lenemåske 28. sep 2019 17:37

Det var for meget, og det er rigtig svært at erkende, men jeg er faktisk gået ned på 25 timer, og jeg ved der bliver lyttet hvis jeg vil længere ned. Tak for dit svar, det er helt rigtigt hvad du siger. Jeg tænker at hvis jeg starter antidepressiv igen, så bliver det meget lav dosis