Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Ny i behandling - HJÆLP Sertralin Orion

Written by Magnus29 26. okt 2019 14:23

Kære alle, håber virkelig i kan hjælpe mig.

Jeg er ny herinde og søger derfor lidt råd fra jer, som måske er mere erfarne end jeg selv.

Fik vide af min læge af jeg skulle begynde på en behandling med Sertralin Orion 50 mg.

Jeg var hos apoteket igår, de fortalte af mig der var flere slags af forskellige firmaer. Der var nogle der var dyrere og nogle billigere.

Jeg gik så ud med købe Sertralin Orion 50 mg, efter jeg kom hjem læste jeg lidt forskelligt på nettet bla. med der nogle Sertralin der er originale og nogle er kopier.

Hvad betyder det for effekten for mig af den medicin jeg har købt(hvis nogle har erfaring med den må i gerne skrive) for tror os det er en kopi den jeg har købt pga den billige pris. Jeg vil helst have den bedste virkning og gerne betale ekstra for det er den bedste medicin der hjælper bedst for mig.

Skal jeg være opmærksom på noget mht. hvilken slags firma jeg skal købe Sertralin fra?

Håber virkelig i kan hjælpe mig, jeg vil nødig tag noget medicin der ikke er så effektiv forhold til noget andet medicin firma der vil være mere effektiv for mig.

Med venlig hilsen
Magnus

Hej Magnus 29

Written by Anonym 26. okt 2019 19:24

Som ofte, har et medicinalfirma patent i nogle år på medicin i dette tilfælde Sertralin og typisk til pissehøj pris. Efter patentperioden dukker der kopiprodukter op. De er alle godkendt af Lægemiddelstyrelsen - det hedder vistnok Sundhedsstyrrelsen i dag.

Du skal ikke være bekymret. Min medicin skifter hele tiden medicinalfirma, da konkurrencen om det billigste produkt er benhårdt.

Det har ingen betydning, at du spiser kopimedicin. Faktisk SKAL apoteket tilbyde dig det billigste. Vælger du et dyrere produkt frasiger du dig loft over medicinudgifterne og du kommer til at betale kassen.

Håber det gav mening.