Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Attest til kommunen i forbindelse med depression

Written by December83 26. nov 2019 14:34

Da jeg var inde hos min læge for at få lavet en attest i forbindelse med sygedagpenge, blev han ved med at presse på for at jeg skal give en dato for, hvornår jeg er klar til at arbejde igen. Er det meningen at jeg skal kunne give en dato for det? Sagde det vidste jeg ikke, hvor han så truede med at jeg ville miste sygedagpenge. Vil man det, hvis man ikke kan svare på de spørgsmål i attesten? Jeg har virkelig ingen ide om, hvornår jeg er klar igen. Medicin virker ikke meget, hvilket han mener betyder jeg ikke har en depression, selv om psykiatrisk siger det er svær depression.

Du har nok en møg-læge

Written by Øllgård 26. nov 2019 18:51

Hej December83

Det virker umiddelbart som om, at din læge ikke vil anderkende dine symptomer og ligefrem truer med, at du mister sygedagpengene.

Du skriver om psykiatrisk, vil det sige, at du går i psykiatrien og har du andre "ting" som du også døjer med. Hvis psykiattrien siger, at det er svær depression, kan de så ikke give dig en attest.

En dato er svær at sætte, da depression er mange ting - alt fra almindelig depression til bipolar og er du ordentlig udredt.

Lyder sært

Written by Skovtrolden 26. nov 2019 20:37

Det er trist at medicin bruges som indikator på hvorvidt man har det dårligt, undersøgelser har vist at "lykkepiller" kun virker på ca. 10%, vil det så sige at de resterende 90% ikke har en depression, - næppe.

Jeg synes det lyder som om din læge ikke samarbejder med dig, og vil derfor anbefale at prøve en anden læge hvis der er mulighed for det.

Ellers må du holde fast, jeg har ikke forstand på attester, men det lyder forkert at man skal vide hvornår man forventer at være rask, det kan ingen da svare på når det er psykisk.

Tak

Written by December83 27. nov 2019 15:24

Jeg har fået svar fra patientkontoret, at jeg kan klage over flere af de ting der blev sagt. Attesten skulle jeg kontakte nogle andre om, så det ved jeg ikke endnu.