Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Søger penneven til brev-udveksling

Written by Alexandra 6. jan 2020 23:45

Hej,
Jeg ved ikke, om det er det rigtige forum at søge efter en penneven, men jeg har virkelig brug for en ven/veninde til at skrive med alt om, lige fra sygdom til de gode ting i livet.
Jeg er selv 23 år gammel, fra Horsens, og mine diagnoser lyder af autisme, angst og depression. I min fritid danser jeg rigtig meget, ellers laver jeg ikke så meget, da jeg er førtidspensionist. Du kan evt. tage et kig forbi min profil. Jeg er helt ny herinde, og jeg ved ikke om man kan skrive til hinanden herinde? Jeg håber at høre fra nogen :) Mvh Alexandra

Dagbog

Written by Lunaj 9. jan 2020 12:32

Hej Alexandre og velkommen til dig
Måske skulle du skrive dit indlæg ovre i dagbøger
Der er der nok flere der læser det

Pennevenner

Written by Åsa 9. jan 2020 15:23

Hej Alexandra

Håber du kan bruge det jeg siger her.

Man ved aldrig hvem der gemmer sig bag et profilnavn. Så vær forsigtig med, hvem der får dit rigtige navn, det kan hurtigt blive misbrugt.

Der er en chatfunktion, hvor du sikkert kan få venner, og så kan du begynde at skrive dagbøger. Der er flere der læser dagbøger og ikke ret mange der læser her i snakkeforum.

:)

Written by claude 28. jan 2020 20:17

Jeg er elendig til at udtrykke mig selv men jeg ville elske en penneven! Jeg er nogenlunde samme alder men kommer derimod fra København's området.
Hvis du stadig er interesseret så må du meget gerne sende mig en mail, min mail er AA84@protonmail.com.

Mvh Anna

(Det er lidt mærkeligt/farligt at skrive ens mail online så hvis der er nogen ondsindede mennesker der læser dette så spam mig endelig, jeg har brug for underholdning i mit liv :D )