Debatindlæg

Debatforum:  Pårørende og venner

ensom

Written by moenbo 17. maj 2020 12:39

Min mand og jeg er meget ensomme. Vi er flyttet for 4 år siden for at komme nærmere vores børn og børnebørn. Det har været skønt og vi bor dejligt. Dog har vi svært ved at skabe venskaber. Vi er begge med i foreningsliv. Det har skabt nogle bekendtskaber. De vi har inviteret kommer 2-3 gange og så ebber det langsomt ud. Hvis vi tager ud til foredrag eller andre sociale arrangementer prøver vi at indlede snakke med andre. Det fungerer ikke. Vi sidder bare og føler os skidt tilpas da vi ikke bliver talt til eller med. Det gør mere ondt end godt og så kan det være lige meget for at blive ked af det bagefter er drænende. Er det virkelig vores liv.... ja tilsyneladende

Hej moenbo

Written by Åsa 17. maj 2020 23:09

Det er nok mere svært, at skabe nye relationer i en moden alder. Jeg forstår godt I er flyttet nærmere jeres børn og børnebørn.

Men i disse coronatider, kan det være ekstra svært.

Jeg tænker, at I er vokset sammen. Når i skal ud til sociale arrangementer så prøv at gå fra hinanden så I ikke sidder sammen, og se hvordan det fungere.

Bliv frivillig i en rødekors butik eller mødrehjælpen. Gå til banko. Bliv medlem af vandrelaug, fuglekiggeri. Hvis I kan lide at cykle, se om der er en cykelklub.

Held og lykke med det.