Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

Tung og træt

Written by Anonym 2. jan 2021 19:00

Jeg føler et overtryk i min krop. Min krop kan ikke udvides mere. Jeg vil livet, men tør ikke forestille mig fremtiden.
Jeg er overvældet nu.
Jeg forholder mig til intet. Jeg forholder mig ikke til min omverden. Jeg møder ikke verden, men føler mig adskilt fra den.
Jeg ville ønske at jeg kunne fungerer som en støvsuger. Altid have et undertryk i mig, så jeg kan suge verdens indtryk til mig og føle samhørighed med den.
Bevidstheden om hovedpinen rundt om hjørnet har medført at jeg ikke forholder mig til særlig meget. Jeg har fx svært ved at skrive fyldestgørende danskstile.

Jeg er et stort uforløst potentiale, og hvem kan bruge det til noget. Jeg arbejder ikke hårdt og er ikke vedholdende. Hvis jeg ikke kan sætte ind og realisere del- og større mål i livet, hvad er da meningen med min tilværelse og meningen med mig?

Lyshullerne i min krop er lappet. Jeg vil sove ind.

Hej Støvsuger

Written by Åsa 10. jan 2021 23:30

Selvom du har svært ved at skrive danskstile, så er du altså godt skrivende her. Håber du finder energien til studierne.

Jeg skulle blive rigtig voksen før jeg begyndte at arbejde hårdt og efteruddanne mig. Da jeg var i din alder lavede jeg kun et minimum af lektier. Jeg kunne ikke koncentrere mig om det, ikke fordi jeg ikke kunne finde ud af det, jeg lavede dem bare ikke. Det var sjovere at være sammen med andre og gå i byen. Siden gjorde jeg en lang karriere i forskellige jobs.

Intet er umuligt.