Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Mange

Written by dcbetra 31. okt 2021 11:19

Hej jeg har desværre fået min 5. depression og er så træt af det. Jeg har stor vanskeligheder ved at sove. Jeg er kommet på antidepressiv medicin igen. Har fået dem i 1 uge nu. Jeg er svært ved at tro på, at jeg kommer oven på igen efter så mange depressioner og er så ked af det. Er der andre her inde som har haft mange depressioner som jeg og er kommet oven på igen? 😢

Husk, at man kan blive helt rask!

Written by irsten 31. okt 2021 16:27

Hej dcbetra

Ja, du lyder godt nok modløs, men sådan er det jo, når man har en depression. Men husk, at man kan blive rask!!!

Får du samme antidepressive middel, som du har fået før? Og hvordan gik det dengang?

Du spørger, om der er andre, der har haft mange depressioner, og ja, det har jeg – i hvert fald over 20, hvoraf de fleste har været svære. Og ja, jeg er kommet mig hver eneste gang.

Man får jo det råd, at man skal tage antidepressiv medicin, forebyggende mod depression resten af sit liv, hvis man har haft mange depressioner. Jeg følger rådet og lever med det. Og jeg synes da, at jeg har en del livskvalitet.

Mine depressioner var også af den slags, der gav søvnproblemer. Min medicin, som er Mirtazapin, indeholder noget, der virker søvnfremmende, og det har været en stor fordel. Jeg tager en større dosis i den mørke tid og trapper lidt ned i sommerhalvåret, hvor jeg kan klare mig med en lille dosis.

Jeg ønsker dig god bedring. Husk, at man kan blive helt rask!

Mange hilsner

Irsten

Tak fordi du skriver

Written by dcbetra 4. nov 2021 14:26

Hej Irsten tusind tak fordi du skrev til mig og rart, at hører jeg ikke er alene om at have haft mange depressioner, så er der jo håb forude. Jeg er lige blevet øget efter den første uge med citalopram, så jeg er oppe på 20 mg, og ja jeg har fået det før, og det hjalp mig. Jeg har indtaget oxapax at sove på, men har ikke været glad for det, da det er vanedannende. Derfor har min læge udskrevet noget andet, som jeg skal starte på i aften. Må jeg spørger, hvor gammel du er? Jeg er selv 53 år. Dejligt at have en at skrive med. Håber du skriver tilbage. Knus

Vær god ved dig selv!

Written by irsten 5. nov 2021 08:24

Hej igen, dcbetra

Det lyder, som om det går godt, efter omstændighederne.

Jeg har ikke lyst til at skrive min alder her i debatten, men jeg kan da afsløre, at jeg er en del ældre, end du er.

Fortsat god bedring! Vær god ved dig selv!

Mange hilsner

Irsten

Tusind tak

Written by dcbetra 6. nov 2021 15:57

Hej Irsten helt okay og tusind tak skal du have 🌺
Kh. dcbetra