Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

Hvid Jul

Written by ette 23. dec 2021 19:23

Hvor er det flot med al den sne. Hunden og jeg var ude at gå en tur i det og nåede det før det blev mørkt. Den elsker det og den er så skøn i sin lille termojakkke som den løber foran mig med højt løftet hale. Fremad - fremad - fremad. Den har så meget styr på verden og fuldstændig frygtløs og både sød og lidt sjov at se på som den futter afsted på sine alt for korte ben. Det er en fryd at se på -
Da vi var lige ved at være hjemme stødte vi på nogle børn og voksne der legede i sneen og slåssede med sne. Min hund løb glad ned imod dem. Åh altså - den hund. Den var så glad. Det er de gode til at mit område - at mødes voksne med børn og lege med drager og nu lege i sneen. (Jeg ved det JHN - du er ikke glad for sneen.. Håber du kan nyde det lidt alligevel.. )

Jeg fik taget en PCR test i formiddags. Hold da op en kø der var. Men vi kom alligevel hurtigt til, og rart at ha det på plads før jeg møder op til juleaften i morgen.
Jeg tænker på om jeg bare skal tage afsted i lidt pænt hverdagstøj - jeans med en pæn trøje og pæne støvler og droppe de høje hæle. Det ku være med til at komme lidt mere ned på jorden - ja, også i bogstaveligt forstand - HAH - men også sådan i det hele taget: Kom som du er (- som jeg er) og tag nu tingene som de kommer... Alle de ting jeg har skullet leve op til og skullet præstere og har forsøgt at fortsætte med.. det var dengang! Slut!

Slap af, ro på og tag tingene som de kommer.. :)

Lille hilsen til dig, Frederik, om en rigtig god jul. Jeg har en ide om, hvordan du måske har det, og man skal godt nok være noget mere opsøgende når man ikke har faste traditioner. God Jul - også til din kat :)

Også ekstra hilsen til dig, JHN - også med ønsket om en god jul. Jeg håber du nyder dagene sammen med M på værestedet - hvor er det flot at du stiller dig op og siger nogle ord til hende. Jeg glæder mig til at høre om dine nye projekter ? i det nye år. Haii og pas på dig selv derude i sneen.. :)

Hej

Written by JHN1 23. dec 2021 19:39

Hej ette

Nej, jeg er ikke glad for sne, men jeg kan heldigvis godt glæde mig over, at andre kan lide den, ha. Men kunne jeg vælge selv, så havde vi aldrig sne! Men ja, det kan godt være hyggeligt at se børn lege - og voksne og hunde, ha. Jeg er også ude at gå hver dag alligevel, sne eller ej.

Det er da lidt af et valg - de højhælede eller hverdagstøjet. Spændt på hvad du vælger. Jeg vil have kjole på i morgen, det er så sjældent.

Godt at folk bliver testet, men ja, lange køer. Fornuftigt dog når du skal være sammen med mange.

Jo, jeg nyder de sidste dage med M. Jeg tror ikke, det helt er gået op for mig, at hun faktisk stopper om en uge. Vi havde så mange gode og hyggelige snakke i går, om alt muligt. Jeg vil mindes det med glæde.

God jul til dig også og til hunden!
Knus fra jhn

Glædelig Jul

Written by Frederik40 23. dec 2021 20:10

Det er ikke min kat. Men kat til den bolig jeg har ordnet og gjort i stand i malaga. Jeg er mest til hunde og drømmer om at få en hund igen hver dag. Desværre ikke tilladt i min bolig i dk.


Jeg må finde på noget juleaften. Her fejrer de det den 25..så den 24 har det meste åbent. ( Med restriktioner). Cataluna er f.eks helt lukket snart) - Må finde på noget.

Med ønske om en glædelig jul.