Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Respons fra Depnet

Written by jegvinder2 23. dec 2021 23:11

Tak for din besked.

Ansvaret ligger det samme sted uanset hvad. Naturligvis har man som menig bruger ikke ansvaret for DepNet. Medmindre man rent faktisk er med til at stå for DepNet og samtidig er nuværende eller tidligere bruger.

Så ja du eller andre menige brugere har ikke ansvaret - og ja ansvaret ligger hos os, der står for siden.

Det har taget al for lang tid med opbygning af et nyt hjemmesidesystem
Du nævner at det har taget alt for lang tid med at få siden opbygget i et nyt hjemmesidesystem. Det har du ret i. Det er frustrerende at den slags tager så lang tid i denne sammenhæng. Det tænker jeg alle er meget enige i.

Bevæggrund
Det ville være nemmere hvis det skyldtes mangel på vilje eller uforskammethed, men det er faktisk nogle ganske gode mennesker med hjerte, ihærdighed og flere har personlige erfaring med både dagligt at tale med andre der har det svært og flere også med erfaring for at have været på DepNet igennem mange år. Det er derimod begrænsede midler der gør at tingene ikke går hurtigere. Forventningen og det ihærdige glæde ved på et tidspunkt at komme ud over disse problemer kan ikke undervurderes.

Hvad var det så der var ment
- Når det ikke var ansvarsfralæggelse at nævne hvordan man kan hjælpe hvad var det så? Jo, det var blot at når du skriver mails og ringer, så oplevedes det som at du reelt ønsker at hjælpe mennesker der er på depnet og kæmper med psyken. Hvis du gør det kan det være at du gerne ville høre hvad der var allermest tiltrængt.

Hvis du ikke har lyst
Hvis du ikke har lyst til nogle af de muligheder jeg nævnte, så er det selvfølgelig superfint.

Dem du skriver til her er taknemmelige for input der måtte komme og som kan gøre det nemmere at hjælpe bedst muligt. Det gælder både ift. akut behov nu og her, dvs. de ting, der kan lade sig gøre nu. Såvel som ift. arbejdet med at få tingene over på en ny side.

Hvis du tolker det som ansvarsfralæggelse at man i en social frivillig forening nævner muligheden for hvordan man kan gavne... ja så står det dig selvfølgelig frit for, men i hvert fald endnu en bekræftelse herfra om at det ikke ændrer ved at ansvaret ligger samme sted uanset - og at det ikke er hos menige brugere, men hos enhver, der står bagsiden - uanset om man giver sit besyv eller ej.

Mange hilsner
DepNet
Ja...Glædelig jul

Svar til Åsa

Written by Noralie90 24. dec 2021 21:57

Jeg ser ikke nogen steder at JV skriver at alle (eller bare at flere) er enige med hende i HENDES holdning. Hun skriver at de efter HENDES mening burde lukke siden ned, om ikke andet midlertidigt.

Hvis du er af anden holdning så har du selvfølgelig ret til dette, men hvad så med selv at tage teten og skrive/ringe til depnet omkring det?

Så længe skuden kan gå

Written by Frederik40 25. dec 2021 22:21


Klart at depnet trænger til en overhaling. Måske søge fonde? Hustru Chastine Mckinney Mærsk fonden?
Måske lundbeck fonden? . Hvis det er pga økonomiske midler. Hvis teknisk. Kontakt it universitetet og søg om frivillig hjælp fra de dygtige unge mennesker der. Evt dtu.
Måske råbe politikerne op?

Db indlæg er ren held for mig pt. Men lykkes at skrive lidt hist pist.
Db betyder meget for mig i et ensomt liv/sind.

Nuvel. Debatten lader til at virke. Jeg er sjældent på chat. Men virkede ok da jeg prøvede meget kort i dag. En bruger nævnte at det nogen gange er både bedre og værre end i dag.. depnet har fokus på at ændre platform. Savner dog lidt mere konkret information om dette.
( får et højskole ophold her) men jeg synes at så længe at diverse virker man skal holde depnet åben og kørende.
Da det kan have stor værdi for folk der rammes eller lider af depression mm. ( psykisk sårbare ) depnet et et unikt tilbud især i en foranderlig tid med covid19 - corona - og hvor verden skifter hurtigt. Hertil synes jeg at chatten er et godt til dem der ønsker at bruge det.

Glædelig Jul.


/

Written by Frederik40 25. dec 2021 22:27

Glemte at nævne at: Hustru Chastines Fond har støttet drift og opbygning af websites. ( Samt utallige små og store gigantiske projekter og formål)

Jegvinder - jeg tænker da udelukkende på mig selv,

Written by Åsa 29. dec 2021 14:27

når jeg skriver, at sgu' egentlig er ret ligeglad om DepNet lukker. Ud fra mine egne egoistiske betragtninger, kan DepNet lukke i morgen. Ikke siden Lundbeck har det kørt professionelt. Det er andre sindslidende, hvor det svar du fik er totalt usammenhængende.

De har så ingen frivillige eller lønnede professionelle til at passe DepNet. Jeg tror heller ikke de får det, ligesom jeg heller ikke tror, de får lagt DepNet på en ny platform, da det koster penge, som Depressionsforeningen formentlig ikke har.

Jeg er med på at nogle vil græde over lukningen. For dem er det synd, da de sikkert ikke har andre steder at gå hen. Depnet har ingen styring, alt er tilladt. Der kan skrives alt, og fake profiles kan annoncere om billige kopi-piller ingen kender indholdet af. Når folk skændes, er der ingen overordnet styring. Det findes ingen andre steder, så på den måde er DepNet unik i mangel på styring.

Gode vibes herfra

Written by Skovtrolden 30. dec 2021 17:46

Jeg har været meget aktiv bruger engang på en side der lukkede ned.
Det var så trist, alle de relationer man havde ”kendt” igennem flere år var spredt for alle vinde, alt hvad der havde været skrevet igennem årene, væk for altid, ingen steder at søge støtte mere, ingen mulighed for at følge hinanden mere mht. hvordan det gik osv.

Hvorvidt man synes en side som depnet bør lukkes eller sættes på pause når der er ting der ikke fungerer, er nok en smags sag, jeg tror at mange brugere vil lide mere under en nedlukning, end spam omkring medicin, men jeg er enig i at reklamer for den slags burde fjernes oftere end det har været tilfældet.
Personligt synes jeg ikke det er et tab at det ikke længere er et medicinalfirma der styrer depnet, og dengang det var, var der også klager over manglende engagement osv.

Jeg har fået oplyst fra pålidelig kilde at depnet umiddelbart ikke har planer om at lukke ned.
Så selvom jeg ikke er en af de mest aktive brugere herinde, vil jeg da sende gode vibes i retning af at det lykkes at få det over på en ny platform, hvor der forhåbentlig bliver plads til det hele 🙂

Åsa : )

Written by jegvinder2 10. feb 2022 18:54

- jeg har kopieret mit eget indlæg på Debatten under snakkeforum.

Et indlæg med oprindelig 9 beskeder (nu 6 tilbage resten slettet af Depnet), hvoraf nogle af dem var dine, som du selv har lagt i mit indlæg.

Jeg har ikke kopieret fra din dagbog, så ville der have været oplysning, om hvad du skal spise til aftensmad ; )

Og det er i øvrigt også umuligt at følge med, for du ændre i din dagbog hele tiden.

Du fælder dig selv i din iver efter at være led...

Hej igen Jegvinder

Written by Anonym 11. feb 2022 12:48

Jeg ved ikke om din besked til Åsa er skrevet efter min besked til går.. Hvis den er var mit opslag et forsøg på at MÆGLE - skabe et forlig - og måske forsøge at få lidt fred og ro. Jeg skrev det ikke for at du skal få det sidste spark...

Nej, ved du hvad. Glem det. Fortsæt med at slå løs i alle retninger - så depnet, så mig, så Åsa, så din mand osv osv. Du kan fortsætte som hele tiden og holde vreden ved lige og du kan gøre op med den og slutte den.. ... NU har jeg forslået hvad jeg synes du skal gøre for at få det bedre med dig selv og bedre med andre. Det her er jo ligesom en børnehave. Det undrer mig, da både Åsa og du virker til at være godt begavet..

Hej larsh eller ette eller ?

Written by jegvinder2 11. feb 2022 13:49

Skriver ette nu under et andet nick eller er larsh er en helt anden eller...?

Det er da ren forvirring : )

Hej Jegvinder

Written by ette 11. feb 2022 13:58

Hej Jegvinder. Hvad synes du om den besked jeg skrev til dig den anden dag om at vende vreden i den rigtige retning - hvor den hører til - måske hos din far og heksen?. Ku du slet ikke bruge den til noget eller blev du heller ikke glad for den? Den var godt ment.. Blev du heller ikke glad for at jeg forsøgte at mægle for jer begge igår og også tale din sag?
Jeg brugte faktisk energi på det - også for din skyld - for alles skyld..

ette

og igen..

Written by ette 11. feb 2022 14:00

Ka du ikke se at både du og Åsa fortsætter med at være lede.. ? Lige lede.. ? Hvad handler det om.. Det ødelægger - også for jer selv.. Ka I ikke se det? Det er da så ærgerligt - det synes jeg virkelig - hvis vi kunne få gode snakke her.. og lære af hinanden.. Virkelig.. Det er så brandærgerligt at fortsætte..

det gode og det onde..

Written by ette 11. feb 2022 14:12

Jeg tror simpelthen ikke at du vil det gode, jegvinder. Du vil det dårlige og det onde - måske fordi det kender du - og at det gode er for svært at håndtere. Jeg tror det samme er tilfældet med Åsa - jeg vil i fremtiden stå over i forhold til jer begge.. Du kan vælge at fortsætte jegvinder - med det onde - men du kan også vælge det der er godt... Lykke til..

Hej ette

Written by jegvinder2 11. feb 2022 14:36

Så var det dig under andet nick!

larsh - nu slettet profil.

Det eneste jeg gør er, at jeg stiller spørgsmålstegn om Depnet:

Jeg siger det igen:

Det handler på ingen måde om nuværende brugere, eller mig for den sags skyld, vi ved alt om det her sted!

Det handler om nytilkommende brugere, som opretter sig på Depnet i fuld tro på, at det er et trygt, seriøst og professionelt sted, især fordi det er Depressionsforeningen der står bag.

Det er dem jeg vil advare, inden de åbner op for deres allermest sårbare.

For det kunne jo ende helt galt!Det er mit eneste formål, når i så går direkte efter struben på mig har jeg da ret til at forsvare mig.

Hvorefter du slår 180 grader om og vil, som du mener er det du gør, hjælpe mig og mægle imellem Åsa og mig.

Jeg har ikke bedt om hjælp eller indblanding fra nogle af jer.

Og angående det gode og det onde, så læs det du selv skrev om mig i din nu slettede dagbog.

tolkning

Written by ette 11. feb 2022 15:14

det er din tolkning, jegvinder. nu har jeg forsøgt at være venlig overfor dig, det vil jeg gerne - forsøge - og så synes jeg jeg har gjort mit. jeg har stadig ikke set dig ha interesse for andre her på depnet - så jeg mener stadig ikke den holder at det skulle være i en beskytterrolle at du ønsker ændringer. det er ikke et angreb, det er et venligt forsøg og venligt forslag. jeg vil stoppe vores kontakt... men jeg tror ikke at du kan den gode kontakt

...

Written by ette 11. feb 2022 15:18

du skælder ud - i alle retninger... ka du ikke se det... vil du det... det er venligt ment.
nå, det var vist det..

Ette

Written by Noralie90 11. feb 2022 16:06

Du skriver at "jeg har stadig ikke set dig ha interesse for andre her på depnet - så jeg mener stadig ikke den holder at det skulle være i en beskytterrolle at du ønsker ændringer."

Jeg har flere eksempler på at JV har vist interesse, STOR interesse for både mig og flere andre herinde. Når hun har haft overskuddet til det! Sådan gælder det vel for alle herinde? Det er ikke altid man har overskud til at høre på andres "ynk" og tiggen for medlidenhed. Men når man så har overskuddet, så kan man give lidt af sig selv. Og det har JV i den grad gjort! op til flere gange!