Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

Meditation

Written by ette 11. jan 2022 12:20

Jeg lytter til guidede meditationer af én der hedder Bobby Zachariae. Jeg synes det er godt og jeg kan blive utrolig afslappet og falde helt hen af at lytte til det. Jo mere man gør det, jo større og jo bedre effekt vil det få - sådan dag for dag.
Der findes mange guidede meditationer både til hvis man har svært ved at sove, i forb. med angst og stress..

Hej JHN

Jeg synes det er godt at du hilser på nye personaler på værestedet. Det betyder rigtig meget når man er ny et sted.
Jeg gør det også i mit nærområde. Jeg ved ikke om der er andre der gør det, og måske er det lidt usædvanligt og anderledes; men det betyder så meget når man som ny begynder på et arbejde eller er ny i et kvarter :)( - Ikke sådan at jeg banker på deres dør og står med buket og rød løber - HAH - bare sådan, hvis jeg tilfældigt støder på dem efter noget tid). Jeg ville selv blive glad for det og man skaber god kontakt lige fra begyndelsen :)

Jeg forstår godt at det er svært at M ikke er der mere. Jeg håber det kommer til at gå godt med den nyansatte :)

Haii og knus til dig :)

Om at byde velkommen - fortsat til dig, JHN

Written by ette 11. jan 2022 12:25

Fortsat

Den vicevært der hører til det område, hvor jeg bor i dag, stoppede engang op ved siden af mig, da jeg havde boet i kvarteret i noget tid og spurgte om jeg var faldet til. Det har jeg aldrig prøvet før og jeg glemmer det simpelthen aldrig. Det var sådan en god oplevelse. :) NÅ, hej igen :)

Hej

Written by JHN1 11. jan 2022 18:22

Hej ette

Ja, det er rigtig godt at meditere. Jeg gør det hver dag. Jeg kender godt Bobby Z og har nogle CD'er med ham et sted. Han har en behagelig stemme. Selv sidder jeg bare i stilhed, men det er fordi, jeg lytter til støjen.

Jeg hilser også meget på fremmede. IKke ligesom dig med nytilflyttede, men bare sådan på gaden. Et smil, et hej. Det er SÅ hyggeligt og nogle gange falder man i snak. Det kunne jeg slet ikke i gamle dage, men nu nyder jeg det.

Fedt at du opdager glæden ved at motionere igen, ja det hele hænger nok sammen. Jeg synes også, det er fedt.

Det er forfærdeligt, at M ikke er der. Jeg kan slet ikke være i det. Men jeg øver mig. Tak for din søde hilsen!

Pas på dig!
Knus jhn