Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

så hermed ette's dagbog

Written by jegvinder2 8. feb 2022 13:04

Hej Jegvinder - Hej igen Jegvinder
En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 8. februar 2022 09:32

Jeg tror du skal passe på med ikke at ødelægge det for de mennesker der gerne vil være på siden. - At depnet ikke pludselig lukker siden. Det vil der være nogle stykker der vil være kede af.
Jeg tænker at du skal passe på med at det ikke kun bliver ud fra dit eget behov. Der er jo også andre steder, hvis du er træt af siden. Det kunne være en løsning

Vi har jo aldrig svinget godt sammen - måske kommer det en dag. Men jeg har aldrig set dig tage andre i forsvar, kommentere/ give råd i dagbøger hvis nogen havde det svært og du er forsvundet fra depnet i lang tid efter du har haft det skidt uden at skænke os andre en tanke (?) det er meget hensynsløst.. - hvor vi har siddet og været nervøse for dig.. .. ? At det skulle være for nyankomnes skyld at du forsøger at forbedre forholdene på depnet hænger ikke sammen med hvordan du ellers er.. Jeg synes ikke det holder..

Hej Jegvinder

Written by ette 8. feb 2022 17:36

Jamen, jeg vil godt stå ved det jeg skriver og jeg mener det stadigvæk - men vi kom jo ingensteder - og så kan det jo være lige meget :) Hvorfor så lade det blive stående? :)

Hej igen Jegvinder

Written by ette 8. feb 2022 22:25

Jeg synes faktisk ikke at det er ok, at vi kopierer hinandens dagbøger, som vi gør, for så at smide dem i hovedet på hinanden..

Når det så er sagt - så JA, der er et hav af ting der virkelig er uretfærdige og helt urimelige.. F.eks. det med at der ikke er styr på hvad depnet laver, at den gør sådan og en anden opfører sig på en anden urimelig måde.. Det er ikke for at gøre dig vred eller ked af det; men jeg tror at du (måske) reagerer lidt mere voldsomt på uretfærdighed fordi du har oplevet rigtig meget uretfærdighed - bl.a. som barn og måske får det sådan: Jeg kan simpelthen ikke klare mere uretfærdighed - det er for meget nu - NU må det stoppe - fordi det trigger noget hos dig (?) (Måske) Det ville være godt at rette (noget af) vreden hvor den hører til - f.eks. hos din far og heksen - og rigtig få raset igennem og sagt fra og blive helt færdig med dem.. Jeg tror, det er der, det allermeste af din vrede (?) hører til... Det er ærgerligt og det er hårdt at blive ved med at gå med så meget vrede/smerte i sig i så mange år... Det er så drænende...Måske se på det... også.. :)