Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

Bente-Mor

Written by ette 9. feb 2022 09:10

Jeg har skrevet om Bente før der betød meget for mig, da jeg var barn..
For mange år siden besøgte jeg hende et efterår, hvor hun havde sat et nyt lille billede op på sin væg. Billedet var tegnet, i kraftige farver og det forestillede et æbletræ med nedfaldne æbler. Bente havde sat billedet på hvid baggrund og så rammet billedet ind med en ramme. Under billedet - på den hvide baggrund - havde hun skrevet: "Navnet på hendes far" (jeg kan ikke huske det døde d. (og så datoen). Det var både mærkeligt og smukt med det billede - mest mærkeligt. Jeg spurgte til hendes far..

fortsat

Written by ette 9. feb 2022 09:17

Hun sagde ikke så meget, men fortalte, at hun havde købt en krans til hans begravelse. Mens hun ventede på at familien skulle komme og hente hende, stillede hun lige inden de kom kransen op ad sin hoveddør og gik.. Hun havde det ikke specielt godt med sin familie og havde det ikke godt med at være sammen med dem. Jeg har stor respekt på for at hun gjorde det og måske tænkte: Det her har jeg det ikke godt med, så jeg lader simpelthen være...(også selv om det måske er imod god skik)...respekt for det :) Bente bliver 80 i juni md..

L bliver 82 i næste md. Hun siger at ens verden bliver mindre når mennesker man kender dør og forsvinder væk - lige som ens historie bliver mindre tydelig, fordi færre husker den eller er en del af den længere... Måske har hun ret..