Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

det bliver nok bedre

Written by kirsebær 16. feb 2022 17:32

Været til samtale med arbejdstilsynet. Det var ikke noget personligt men fordi der skulle udvælges et bredt udsnit på mit arbejde. Jeg var så en dem der blev udvalgt.
Pyha hvor har jeg efterfølgende vendt og drejet det hele. jeg synes at det bagefter føltes ubehageligt. jeg tænker stadig på det.

Jeg har haft ondt i min krop i dag. Alle muskler, hovedpine og ondt i halsen. Negativ coronatest så det var det ikke.

Ængstelse, ubehag, en følelse af at det bare går ned af bakke, at man jo fordi man er msk jo bare dør på et tidspunkt. Det kan gøre en trist, men måske er det ikke trist. Livet går videre.

I går så jeg en forskelligt farvet lyst omkring nogle halvgamle billeder. lyst der skiftede og som virkede som en moderne ramme omkring billederne. Jeg tænkte at det man ser afhænger at hvilket lys man ser det i og om man overhovedet ser noget.

Min datter er på vej hjem fra et par dages vinterferie i Jylland. Hun må tage andre tog hjem fordi der var et væltet træ på skinnerne. Hun gør det godt. Det sagde jeg også til hende. Overvejer om jeg ikke skulle lave pandekager som vi kan spise til dessert.

Jeg er trist og mit humør bliver nok bedre på et tidspunkt.
Lige nu må jeg nok sætte noget musik så jeg få lysere tanker.

kommentar

Written by kirsebær 16. feb 2022 17:33

Det med lyset omkring billeder var fra en lysudstilling.

reflektioner

Written by Skovtrolden 18. feb 2022 22:49

Jeg kender godt det med at blive testet fordi man føler sig utilpas, og så er der ikke noget, eller dvs. så må det jo skyldes noget andet.
Stress og konflikter kan også sagtens sætte sig fysisk.

Jeg synes det lyder som om du er presset, også det du skriver i dagbøgerne.

Jeg tror det er vigtigt, at holde fast i at man ikke skal være perfekt, hvis vi alle var helt glatte og perfekte ville her være utrolig kedeligt.
Selvfølgelig er det ikke rart at være den der ikke magter en given situation og falder ud af rammen, man bliver så utroligt synlig og sårbar.
Men måske kan du vende den om og tænke, hvad hvis det var en af de andre, ville det så havde føltes som noget stort, eller bare en mindre ting.
Det føles næsten altid enormt stort - det man selv er centrum i, men det er ikke sikkert de andre ser det på samme måde.

Det lyder spændende med lys-udstillingen, det er jo så sandt - at ting tager sig utrolig forskelligt ud, ud fra hvilket lys man ser dem i - på mange planer.

Jeg tænker du måske ville have glæde af at snakke med en uvildig støtte-person, som ikke er din mor, og ikke er en kollega, jeg ved ikke om du har sådan en mulighed, men det kan være et godt sted at få lidt aflastning - og noget støtte som ikke er filtret ind i en masse følelser fra relationen.
Gode vibes :)

Tak skovtrold

Written by kirsebær 20. feb 2022 10:32

Tak for dine reflektioner. De rammer præcist. Jeg tænker på det du skriver med at finde en uvildig person. Jeg har nogle gode venner som jeg venner en del med, men ikke alt. Jeg vender til med min mor som jeg ikke vender med andre, og så er der ting jeg vender med andre men ikke med min mor. Måske skal jeg fylde flere ting i vennedelen.
Jeg må også finde trøst i at der er afklaringer der tager sin tid. Og denne afklaring er en af dem.
Der er ting jeg er ked af det og modløs over nu. Men jeg finder nok en afklaring og jeg har en teori om at der altid er en vej ud af tingene, men vi ser det ikke altid.
Tak.Det er hjælper virkelig meget og noget som jeg kan bruge.