Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Hårdt weekenden

Written by Punk3000 20. feb 2022 19:50

Det har hver en hård weekend.
Jeg har skulle hjæpl min far med af tømme Hans lejlighed og kælder.
Vi skulle gar hver min storebror og lillebror og mig men da min storebror er syg har det kun hver migog min lillebror.jeg kun då lån min fars vaskemaskine og så vaske jeg tøj hos min far så jeg ikke skulle hjem og vaske her i dag dog slette jeg min tid her ved 9 tid så en ande kun tage tide
Kæft en masse ting der skulle ud. Heldigvis hade der hver vand skade i kælder så det skulle bare smides ud.
Og vi har to Læs endnu med det fra kælderen er pakket og sorteret så det er bare af køre det væk.der er så nogen ting min far skal har og sidste bare kørt på lossepladsen. Ellers skal der vare gøre rent.godt jeg har fri I morgen dog skal jeg tidligere op da jeg får hjæpl med af gør rent ved 8 tide.jeg har så får min fars 1.5 mandseng dejligt da min garmel seng var går i stykker. Min far er flytte på plejehjem. Jeg hår lidt på af han bliv der og ikke skal flytte igen.min far ring hele tid til os da vi ryd ud i kælderen og vi har ikke tid til af relevante med ham.min far tro også af vi alt tid gar tid til af tale med ham også når vi er på job og vi skal komme hver dag og besøge ham.i dag hade både min lillebror og jeg lyst til af slår ham ihjel.han tro vi har tiid til kaffe det hade vi ikke da vi godt vil hver færdig.som sagt var kælderen et helvede for de papkasserne våde. Og skulle også sauteres mfn vi fik det gjodt.min far ring 15 gang til min lillebror og 8 gang til mig.nogen gange hade jeg min far.han så helst vi kom hverdag på besøg og det gide vi ikke.
Hves han bliv ved i morgen af ring så sige vi først gang han ring hves du ring ene gang til så må du selv står for det der mangler i lejligheden og kælderen for nu går vi og komme ikke igen.det har hves storebror sagt vi skal sige.min far er den type der tro alt handler om ham og vi bare kan smide alt vi har hænderne for af hjæpl ham også selv om vi er på job så tro han vi kan løb for ham. Han skal har så lidt så muligt med hvor han er nu.da det også er os der skal flytte der fra for ham. Som sagt er jeg glad for jeg har fri I morgen så kan vi bliv færdig i morgen med af køre de ting væk der skal på lossepladsen.

Glemte

Written by Punk3000 21. feb 2022 09:31

Glemte en ting min far vil helt kun tale sygdom og det gid vi ikke høre på da både mig og min lillebror selv er syge .som sagt tro han også mig og min lillebror skal komme hver dag og besøge ham.heg gidham højst en gang om måneden.