Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

Jeg skal

Written by Punk3000 13. mar 2022 13:39

Jeg må bare ind ser jeg ikke kommer til af find kærlighed igen.jeg er da medlemmer af en del single grupper på Facebook jeg har da ogsålave en del opslag men får bare ikke svar.jeg skriv en del sandheden om mig selv da jeg godt vil hver ærlig om mig selv.
Jeg gør ikke særlig nage for af lave om på mig selv jeg er som jeg er.
Jeg er overvægtig har som sagt en del diagnosen.jeg har alt tid haft det svært ved af find kærlighed og de kæreste jeg har hver samme med kan teles på en hånd.det eneste jeg gør ud af mig selv er jeg klippet mig selv Ca hver 2-3 uge.jeg gid ikke træne eller går til sport da det ikke sige mig nåde.jeg spise Helle ikke så meget mad da jeg for det meste ikke har nogen appetit. Der er dog nogen dag jeg spise to gang om dag.jeg spise ikke morgenmad drikke kun kaffe om morgenen.jeg spise kun morgenmad når jeg er indlagt også frokost dog køb jeg nogen får gang mad til frokost. Jeg spise dog 2 dag om ugen I værested hves det er nåde jeg kan lig.jeg føler bare tit jeg gør alt forkert.jo jeg har også prøvet at dating sider og Badoo der har jeg heller ikke helde med mig.jeg må bare lære mig selv af jeg ikke find kærlighed igen.jeg skriv også af jeg er ordblind og hvad diagnose jeg har da jeg godt vil hvar ærgerligt fra starten af. Vil da lig sige jeg prøver af skriv min opslag med ordbog i en kladde skriv så og prøv af kig det effer for stavefejl.en ting ved jeg ikke er den kønneste personer.jeg håber jeg kommer til af lære af jeg nok kommer til af hver mig selv resten af livet.

Og mere til

Written by Punk3000 14. mar 2022 00:06

Jeg har her til aften meld mig ud af Aller de single grupper på Facebook jeg car med i slet også Badoo hvorfor hver mex i nåde hvor man alligevel ikke får svar og link det var ikke særlig hårdt af meld sig ud det grupper tho det var en gode ting af hgør af meld sig ud af de gruppe .tro jeg nu hver jeg skulle igen lVe opslag på Facebook i grupper så bliv det i min øl grupper der for man i det mindste lidt link og nogen gang k ommentar