Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Må jo bare

Written by Punk3000 15. mar 2022 16:48

Ja jeg fik en tid hos min læge dog først om 14 dag så jeg håber af jeg kan hold ud ind til da.ellers går det som alt tid med af har det af helvedes til og jeg prøver af hold ud så godt so. Jeg nu kan.det går helt ok med jeg har meldt mig ud af de single grupper på Facebook jeg fik aldrig nogen der kommenteret på mine opslag.jeg var ikke desperat.jeg skriv oftest lidt om mig selv og min diagnose jeg har jeg vil ikke lægge skjul på noget også skriv jeg også af jeg er ordblind og om Der var nogen kvinder fra mit område og så fra alder til alder.
Jeg er inde i en periode hvor jeg ikke har det godt jeg tænk da på nogen ting men det bliv kun ved tanken.jeg har da haft overveje af slette min Facebook men der komme i min den gruppe der har med mit job af gør en del gode oplysninger så der for har jeg ikke gjort det.ja jeg tro ikke mere på af kærlighed komme når man mister ved det.jeg har alt haft svært ved af find en kæreste.jeg vil nu prøvet igen af komme op med af har det godt med af hver single jeg må bare lære af indse jeg nok kommer til af hver single indtil den dag jeg dør.jeg ved det nok komme til af koste en del penge på de ting jeg skal brug på af komme op ja det ikke medicin.jeg er det svært ikke typen der er til diskoteker det har jeg aldrig hver jeg har dog har dog hver på diskotek men det sige mig ikke nåde der i mod bodega det mig det der jeg helst vil på hves jeg skal I byen.
Hade jeg ikke haft mit job så jeg er glad for og det hold mig i gang og jeg har nåde af står op til og så min familie så hade jeg nok gjodt en ting. Ja psyk kan det svært ikke hjæpl på det her og hvad skal de kun gør det jan jo ikke hjæpl med kærligheden. Jeg overvej en del igen af får mig en kat igen jeg elsker katte og jeg bliv alt tid rørt over af ser billedet med katte. Hves jeg igen skal har mig en kat skal det hver når jeg hat det godt Igen.som det sidste 2 ting jeg har ikke udseendet med mig . Jo jeg har da får lidt svar på nogen får opslag det var om hvad man skulle lave I weekenden også om hvad man skulle har af spise.
Jeg håber som sagt igen af jeg kun får det godt med af hver single.