Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Tak for jeres hilsner

Written by kirsebær 1. apr 2022 23:02

nej det er ikke ment som Aprilsnar. jeg mener det. Tak for jeres hilsner. Både i forhold til min fødselsdag og i forhold til min sidste DB.

Jeg kunne ikke lægge det her op i en dagbog, så jeg skriver det her i debatten.

Ette det er så klogt og sandt. jeg vil gerne lære at blive ældre. Blive bedre til det. Og se mulighederne i det på en kreativ måde. Jeg må prøve. Din kommentar var i hvert fald noget jeg kan tage med mig og bruge.
JHN også tak for din hilsen. Det er så rigtigt og vigtigt at jeg skal prøve at rumme mig som om jeg ville rumme en anden. Jeg ved nu heller ikke om jeg er særlig god til det altid. Men det med alder og udseende. Der er jeg helt klart sødere ved andre. For mine venner holder jeg jo af uanset hvor unge eller gamle de er og uanset hvordan de ser ud eller kommer til at se ud. Jeg er så glad for dem. Men jeg ved ikke om jeg ville kunne se mig i det lys nogensinde? Ja det ville være ret fint at kunne.
Jeg er ikke god til at have ondt og være træt og se min forandring som andet end en skridt på vej ned af trappen mod forgængelighed. Der må jeg som du skriver lære overbærendehed.
Masser af gode tanker tilbage til jer.

Hej Kirsebær

Written by ette 3. apr 2022 22:18

Selv tak - og en god ny uge til dig :)