Debatindlæg

Debatforum:  Snakkeforum

Gode ønsker

Written by Skovtrolden 18. apr 2022 21:45

Jeg er ikke den der er særlig meget fremme i skoene mht. at stå frem, skrive dagbøger og lave indlæg selv osv.
Jeg er en ret privat person, samtidig med at jeg har mine grunde til, at min anonymitet er vigtig.
Derfor ville det også være meget grænseoverskridende for mig, fx at blive oprettet på sindnet som flere skriver om, - at man åbenbart skal give sin adresse og personlige oplysninger, dette vil sandsynligvis afholde mig fra at oprette en profil.

Men jeg savner virkelig at kunne kommentere på ting i dagbøger som jeg forstår og selv føler relationer i forhold til osv.
Jeg håber depnet snart genopstår, som en platform der fungerer :)

Gode vibes og påskeglæde til jer alle :)

Vedr. depnet

Written by Chloe 20. apr 2022 17:08

Hej Skovtrold + alle andre

Jeg er enig – du har 100% ret. Jeg er heller ikke den mest aktive ift. dagbogsskriving, men synes alligevel, at siden er super god. Der er en positiv, opbyggende atmosfære.

Synes personligt heller ikke, at det er den bedste løsning m/ en datingside. Formatet er øjensynligt heller ikke rigtig til dagbogsskrivning, som depnet, er forlydende.

Depnet har et genialt format og jeg synes det ville være super ærgerligt, hvis det sluttede...

Løsninger er derfor: Depnet bedes rette fejlen, ift. muligheden for at respondere på dagbogsindlæg. Omgående. Tak.

Også ”god påske” herfra.

Forladt?

Written by wugs 20. feb 2023 03:10

Hej med jer

Jeg har været on/off bruger igennem nogle år. Mest på chatten i gamle dage.
Her virker mere og mere tomt, hver gang jeg vender tilbage.
Er alle flyttet til sindnet eller noget andet? Ifølge Google er der ikke rigtigt noget åbenlyst alternativ, med mindre det er noget privat FB/Discord/mobil app...

Er der noget jeg har overset?

Hej Wugs

Written by Åsa 23. feb 2023 11:47

Du kan goddt regne med, at depnet er den synkende skude.

Folkene bag er alle frivillige med forskellige ressourcer fra Depressionsforeningen og derfor manglende overskud. De meget få mails jeg har fået, bærer præg heraf. De mangler IT-snilde, og skal købe sig til det, men med hvad ? kan man spørge sig selv.

Selv er jeg meget begejstret for SindNet. Der er vist ikke noget andet end SindNet. Tilgengæld er sitet godt drevet.

Ikke helt forladt ;)

Written by Skovtrolden 12. mar 2023 10:35

Hej.
Jeg lurer stadig med i kulissen og håber de får siden i orden igen.
Som nævnt har svar-funktionen i dagbøgerne ikke virket i lang tid, hvilket gør det til envejskommunikation, men lige pt. virker det, men man ved jo så ikke om det holder.
Men det er pga dette at mange har forladt siden tænker jeg.

Jeg må tage mine ord i mig igen mht. det jeg skrev om at man skal afgive personlige oplysninger mht. sindnet, det skal man ikke, det er nok med en mailadresse.
Af en eller anden grund synes jeg bare ikke stedet er særlig interessant, måske fordi dagbøgerne mangler som Chloe også skriver, og ja der er også lidt dating derinde mht. at der er nogen der uopfordret sender beskeder, det er jeg heller ikke spor interesseret i når man slet ikke har haft skrevet sammen offentligt i forvejen og ikke aner hvem det er.

Jeg har heller ikke kunnet finde en alternativ side som virker relevant, der er nogle grupper på facebook, men i mine øjne umuliggør opsætningen derinde muligheden for ro, overblik og fordybelse.

Om SindNet

Written by Åsa 29. maj 2023 20:50

Hej

Vil bare sige, at Sindnet har fået ny platform. Det er ikke længere udelukkende en datingside, det er kraftigt udvidet til at rumme mange forskellige slags mennesker. Jeg er på, men dater ikke. Der er masser af forskellige grupper man kan være medlem af hvadenten det er sygdom eller hobby.

Dagbøger/blogs kan man skrive som Statusbeskeder. Om der kommer en egentlig blog- eller dagbogsside, skal jeg ikke kunne sige. Selv befinder jeg mig rigtig godt på SindNet. Har efterhånden været der i en del år nu.

Man bestemmer selv, hvad ens profilnavn skal være, ligesom man selv bestemmer, om man vil have billede på sin profil. Selv har jeg skrevet i min egen profilhistorie, at jeg ikke er interesseret i dating, hvilket bliver respekteret. Fx. er der en dattingruppe, hvor folk kan gå hen.

Er der nogen, man ikke bryder sig om, kan man blokere for dem.

Så er der en chat, der fungerer. Billedgalleriet fungerer.

Jeg er meget mere aktiv på SindNet end på DepNet.