Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

Hej J

Written by ette 27. jun 2022 21:00

Jeg håber også at din ven kan hjælpe dig imorgen. Det er til at få flip af når det ikke virker. Det ku være dejligt, hvis der kommer en god ny personale på værestedet. Det irriterer mig når der kommer noget personale der ikke gider (?) eller bare er dårlig (?). Jeg synes de sløser med deres jpb, eller også er de bare sådan.. hmm..
Jeg forstår også, hvis du savner M. Hun var noget helt specielt - men håber du kan bruge lidt her og der og også gi til dig selv :) Godt med de helt specielle engle vi møder på vores vej. Jeg er også meget glad for "mine" som jeg har fortalt dig om. - De er sådan kommet ud af det blå og hjulpet og været der. :) Det ku være rart hvis du får en rolig nat og ikke skal ligge på nåle eller med pludselig træskodans fra de naboer. (haha - nej, undskyld :) )Hilsner til dig, J :)

Tak

Written by JHN1 29. jun 2022 19:33

Tak ette. Jeg ser først din hilsen nu. :) Ja, det er utroligt med nogle mennesker, altså at de arbejder med mennesker, når de tydeligvis ikke interesserer sig for dem. Jeg er SÅ glad for alle de oplevelser og snakke, jeg har med M, hun er speciel, ja det er om at værne om minderne, og jeg ved, at du også har mødt nogle specielle mennesker på din vej. Det kommer direkte på taknemmelighedslisten, smiler. Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Håber du er okay og ikke har det for træls med dine omgivelser, nogle af dem lyder da for viderekommende!