Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

Hej J

Written by ette 5. jul 2022 20:52

Jeg kan godt huske, at du før at skrevet om hvor frustrerende det er/var for dig med uretfærdighed og ikke at kunne se nogen sammenhæng og tænke: Jamen, hvorfor? Hvorfor?
Jeg tænker på at du må også ha følt at det var voldsomt uretfærdigt og at du har må ha følt skam, da din mor slog dig, da du var barn. Måske har du - når det skete - også fået en følelse af at du helst bare ville væk og dø, når mor åbenbart ikke vil mig eller kan lide mig..

Måske er det det du helt ubevidst kommer til at tænke på og mærker, når du føler at noget er uretfærdigt og uden mening. Det er ikke sikkert, at det er sådan - men måske er det sådan. En kvinde sagde en gang til mig, at det er vigtigt at huske at skille tingene ad... Det der var uretfærdigt eller gjorde mig vred, da jeg var barn og det der gør at jeg føler mig uretfærdigt behandlet nu og her..

jeg ved ikke,

Written by ette 5. jul 2022 20:56

hvorfor ham der dræbte gjorde det... Kan det ha været vrede - meget vrede - for mange år, som han har vendt udad, ligesom nogle mennesker kan ha meget vrede mod sig selv... nu skriver jeg vist lige så meget til mig selv/tænker højt, som jeg skriver til dig :)

Jeg håber at naboerne "opfører sig ordentligt"

De bedste tanker og ønsket om en rolig nat til dig,