Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

Sommer

Written by ette 19. jul 2022 17:40

Det dufter af grill inde fra naboen. Det lyder som om at de bruger et stykke stof, som blæsebælg til at sætte gang i grillbriketterne. De er så søde. Det er de fleste her. Der er begyndt at komme akavede og skæve hilsner fra ham der råbte gamle kælling efter mig. Det har jeg aldrig prøvet før at nogen har gjort og så at skulle se møde mig og se på mig bagefter. Jeg forsøger at holde fast i at det MEST må være deres udfordring at se mig i øjnene igen. Vær's'go'! Jeg er her endnu og jeg bliver!

I dag har jeg tænkt lidt på boformer/forskellige måder at bo på. Jeg læste en artikel om en kvinde, der havde lyst til at flytte sammen med sin veninde; men hun var i tvivl om hun kunne det... De var ikke kærester og hun var bange for at blive stemplet, hvis hun boede sammen med veninden.. Hvor er det ærgerligt at vi begrænser hinanden sådan... Hvorfor egentlig ikke, tænkte jeg..

Nogle gange tænker jeg på at det ku være hyggeligt at ha flere spiseaftaler med nogen: Kommer du ikke ind og spiser; jeg har rester fra igår eller vi kan tænde grillen og grille nogle koteletter..

For nogle år siden boede her en kvinde med sin datter - datteren har nok været omkring de 30. Jeg tænkte: Hvor er det fint at der er plads til at man kan bo sådan. Det var der så heller ikke - plads.

Jeg har fået brev fra min gamle far. Han skriver at han er ved at sælge ud af sine bøger. Jeg har fortalt ham, at det er hans fortjeneste at jeg læser så meget som jeg gør i dag - for at gøre ham glad. Jeg lader ham også fortælle og dele ud af sig selv. Jeg tænker på, hvordan det mon er at blive gammel og hvordan man næsten helt sikkert mister en del af sin værdi i forhold til andre mennesker. Så sidder man bare dér og venter (?). Måske løfter det ham, når jeg spørger ham om noget eller spørger ham til råds..

Det var lidt for nu - god aften

Det var vist lidt for nu. Måske skriver jeg videre senere..