Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

I læ for vinden

Written by ette 5. okt 2022 11:23

- Det er nærmere at sige, nu hvor jeg er blevet ældre, sagde jeg engang til en jeg var på date med; m.h.t. det at være på førtidspension.
- Er hun også på førtidspension, spurgte s mig engang; om en ny bekendt. Han er en klovn til at spørge, og måske opfattede jeg det forkert; men det var ikke behageligt. Hans grundværdier ligger også et andet sted - tror jeg. Det er vigtigt at man kan arbejde og udrette noget. Måske er der mange der har det sådan.. Nå, jeg er ihvertfald god nok - hah :)
Jeg prøver at være bevidst om at få noget godt ud af mit liv. Livet kan let komme til at flyde, hvor den ene dag tager den anden.. og så prøver jeg at være tilfreds og taknemmelig og selv gøre noget.

I læ for vinden,

Written by ette 5. okt 2022 11:34

Jeg fik købt ståltråd i Søstrene Grene igår, og set lidt på nogle paraply'er. Ved du hvorfor det hedder paraply, sagde min mor til mig engang. Nej. Para betyder mod på fransk og ply betyder regn. Mod regnen. Og parasol. Para betyder mod og sol betyder. Mod solen. Tak for flere af de ting, I lærte mig, er jeg begyndt at tænke - bare om sådan noget og hvordan man laver en søsterkage og deler æg. Jeg har fået lyst til at ringe til min gamle far. Gamle skrøbelige dreng, der har haft sådan et svært liv. Jeg er stadig i tvivl. Nå, nok med paraply og parasol. Jeg købte ståltråd og vil binde et par lange grene op langs mit vindue, så det er ud som en slyngplante der flugter sig langs vinduets kant. Planter kan altså noget :)
Jeg så også en hylde til at hænge på døren igår - købte den en, men kom til at tænke på de forskellige krukker med forskellige creme'er jeg har stående med forskellige ting og gå og nyde al den hverdagsluksus jeg har :)
Jeg vil gøre klar til en vask i eftermiddag.
Krukker med cremer og shampoo'er skal sættes frem, så det ser pænt ud.
Jeg vil forsøge at lave en aftale til næste uge, så jeg har lidt at gå og glæde mig til. Vi skal desværre gøre de fleste af tingen selv, for at ha og få et godt liv. :)
Det var vist det for i dag. :)
Jeg følger med i Mormor på Mandejagt. Jeg er ikke på mandejagt og heller ikke mormor; men flere af kvinder har så meget liv, kreativitet, farver i sig og om omkring sig. Opsat hår og turkise tørklæder, cowboybukser og strømpebukser og farverige hjem med musik og dans. God inspiration til når den tid kommer. :) Men nu er det nu :)