Debatindlæg

Debatforum:  Mine tanker

Vil du tage din hund og gå.

Written by ette 19. okt 2022 10:05

De drejede af og jeg skulle samme vej. Vi gik bagved og hendes hund ville ikke følge med, fordi den ville snakke (?) med min hund. kvinden masede med hunden for at få den med. Vil du gå forbi, sagde hun til mig.
Fandeme nej, tænkte jeg; både på trods og fordi at jeg ikke turde passere Turner og hund.
Nej, råbte jeg, det vil jeg ikke.
Min hund vil ikke gå, når din hund er der, fortsatte hun.
Nej da, svarede jeg, selvfølgelig er det p.g.a. af min hund at du ikke kan styre din egen.
Noglegange er jeg så flabet, at jeg bliver forskrækket over mig selv.
Hun så på mig og med en kommanderende pegefinger på mig sagde hun: Nu er jeg venlig overfor dig, så skal du også være venlig overfor mig..

Vil du tage din hund og gå.

Written by ette 19. okt 2022 10:14

Venter hun virkelig det, efter den oplevelse jeg har haft med hende, hvor hun sagde en masse l'rt. Hun kunne lige så godt ha slået mig; så ondt gjorde det. Skal jeg så pludselig til at være venlig. (Hvis man er i tvivl, om andre i virkeligheden mener hvad de siger, så se på deres kropssprog. Det hun siger, om at være venlig, passer ikke sammen med en kommanderende og befalende pegefinger; lige som vi indimellem sig nej og ryster på hovedet).
- Det er da første gang, jeg oplever det så, svarede jeg.
Hun sagde ikke noget.
Hun forsøgte at få hunden på plads. Hun skulle prøve til nogle gange og prøvede til med at få den til at sidde. Nu slipper hun den sgu løs, tænkte jeg, mens jeg så på hende, mens hun stod bøjet over hunden. Jeg fortrød at jeg ikke havde en lille hårspray i lommen, hvis det pludselig skete. Jeg har før haft en amstaff, der var alt for tæt på; og C, der også har hund, foreslog mig en en lille hårspray, da man ikke kan få pebersprays.
Vil du tage din hund og gå, sagde jeg. Alt dit møgkarma! Du har ikke en SKID at ha det i, sagde jeg også. Jeg har ingen undskyldning for at sige sådan. Så skal vi sætte lys i vinduerne den ene dag for dem i Ukraine og nogle dage spreder hun en masse dårlig karma over mig ... Hun gik..
- Skal jeg virkelig være venlig, spurgte jeg A.
- Hvis du kan, svarede hun..
Det kan jeg så ikke..

-

Written by ette 19. okt 2022 10:20

Det bankede på døren senere på dagen. Det var P; med en julekalender til min hund. Jeg blev rørt. Jeg så på kalenderen og så på P og så på kalenderen igen og så på P. - Hvor er du sød, P. Jeg havde lyst til at gi hende et knus. Bare et hurtigt kindknus; men lod være. Det er lidt svært at læse P på det område, om hun overhovedet vil synes om det.. Hmm... Tjaah... Der er hverdagsulykker og så er der hverdagslykke og der er begge dele at forholde sig til..
Jeg tænker, at når man bliver ked af det og påvirket af lidt bliver man måske også glad over det der måske kan virke som lidt eller ingenting..

-

Written by ette 19. okt 2022 10:23

-
Der skal selvfølgelig stå: Lige som vi nogle gange siger ja, men ryster på hovedet; dér hvor jeg skriver om kropssprog og når det vi siger ikke passer med vores kropssprog.