Læs dagbog

Når alt sejler

En side i dagbogen ""
Skrevet af Amoj45 26. juni 2018 19:27

Jeg ringede op på distrikt psykiatrien og ville snakke med min kp sygeplejesken. Men da det handlede om medicin osv ville hun ha jeg snakkede med psykiateren i stedet for,, så han ringede mig op senere .. vi fik snakket og jeg fik fortalt hvordan jeg havde det.. han kom frem til jeg har fået en depression ..

han siger angst og depression går hånd i hånd...så nu skal jeg starte på medicin mod depression også.. og får også skrevet nogen oxapax ud jeg må ta to gange om dagen..morgen og aften...


så fra at kun ta en pille skal jeg nu tage 4 .. quetiapin mod psykose.. blodtryks piller pga bivirkning af quetiapin..depressions pille kan ikke huske navnet.. og så oxapax i starten jeg køre de nye piller ind..

så jeg kan se frem til en fandes masse medicin.. som han sagde der går ca 14 dage inden de nye medicin virker.. og han vil gerne ha jeg overlever de 14 dage...

Jeg lavede en aftale med ham om jeg starter på de nye piller lørdag..og det gør jeg af den grund at jeg skulle regne med bivirkninger.. og lærdag sender jeg mine drengenpå ferie i 9 dage ved deres far...

Kommentarer fra andre brugere

Hej Amoj45

Det lyder da godt at du har fået en diagnose på depression. Hvordan har du det selv med det? Er det også sådan du selv føler?

Ja man kan hurtigt få en masse medicin i psykiatrien men hovedsagen er forhåbentligt at det hjælper. Jeg håber ihvertfald det bliver rigtigt godt for dig på sigt.

Jeg håber du får en god dag imorgen og tingene bliver bedre for dig. Hav det skønt og pas på dig selv.

Mvh MK (Michael).

Skrevet af Anonym, 27. juni 2018 23:33

Hej Michael

Ja jeg er enig med dem i jeg nok har fået en depression...

Og jeg håber virkelig også jeg får det bedre med tiden...men det hårdt lige nu hvor det hele står på..

Hilsen
Amoj

Skrevet af Amoj45, 28. juni 2018 22:15

Jeg kom lige til at læse min kommentar igennem igen;

Jeg mente ikke det var godt du havde fået diagnosticeret depression. Slet ikke. Jeg mente bare; Det er godt at de har fundet ud af hvad problemet er.

Altså; Jeg glæder mig på ingen måde over din depression. Tværtimod. Men super at du har fået det diagnosticeret.

Jeg håber du får en god weekend. Nu får du ihvertfald lidt ro og kan koncentrere dig om at tage vare på dig selv mens drengene er på ferie.

Hav en dejlig weekend.

Mvh Michael

Skrevet af Anonym, 29. juni 2018 01:53