Læs dagbog

Respons på dagbøger og vedr. DepNet

En side i dagbogen "Alea Jacta Est."
Skrevet af Chloe 2. juni 2023 20:50

Åsa + alle: Det er bestemt ikke optimalt m/DepNet, som mangler essentielle funktioner. Jeg har talt med dem og de er dog ikke ved at lukke ned. De har intentioner om at reparere siden, men mangler midler, hvilket skal komme i form af legater, som de søger. Det går så – åbenbart – ikke planmæssigt.

Du + alle andre kan evt. selv ringe og tale med dem. Det er fint, hvis de føler et vis pres for at siden skal prioriteres og opdateres, subito. Dette er simpelthen ganske belastende.

Tlf.: 3312 4727
https://depressionsforeningen.dk/

Jeg har efterhånden skrevet en række indlæg, som jeg ikke har postet. Om mine politisk ukorrekte skriv vil blive positivt modtaget, på siden du refererer til, er jeg i tvivl om. De handler bl.a. om en af mine naboer, araberen, som har vist sig som en lille drama queen, hvilket man nok ikke må skrive.

DepNet har en unik god dagbogsfunktion, som ikke findes andre steder.

Jhn: Ha…. Det var da godt, at du har en gemytlig underbo og ikke endte på bunden af et salatfad med hænderne i håndjern efter dit ”indbrudsforsøg”. Det lyder ganske glimrende, at han er 80, det burde betyde et larmepotentiale på omkring zero.

Ette: Det lyder jo næsten som et helt lille eventyr I var ud på. Fantastisk, at have i nærområdet.

Kh
Chloe