Læs dagbog

jhn + kirsebær

En side i dagbogen "Alea Jacta Est."
Skrevet af Chloe 19. maj 2023 17:58

Kære JHN

Fantastisk, med den nye flotte farve. Det giver altid god, positiv energi, når man har fået lavet lidt i hjemmet, som man er glad for.

Ja ikke!? Det var lige så fantastisk, at DepNet endelig var blevet repareret. Nu er siden så tilbage til start, hvilket bare er dybt belastende!

Kh
Chloe


Kære kirsebær

Jeg forstår godt, at det må være virkelig svært, at vinke farvel til sit ungdommelige udseende. Vi lægger simpelthen alt for meget vægt på udseende (gør det selv). Kroppen er en samlig knogler, brusk og ben, som man opholder sig i. Intet andet.

Vi er dagligt udsat for et kontinuerligt bombardement af studieværter, kendte og skuespiller, der er proppet med botox, filler og restylane og det er vanskeligt ikke at blive hjernevasket. Det er grotesk, at man skal sprøjte gift i ansigtet for at se ud på en bestemt måde og nærmer sig det perverse.

Jeg har faktisk stor respekt for dem, der ældes naturligt og ikke har behov for at iklæde sig en plastikmaske for at være sig selv bekendt. Det er fx gået helt galt for den tidligere statsminister Helle Thorning, som ligner en krydsning imellem en My Little Pony og en omvandrende reklame for jem & fix og deres hurtigtørrende polyfilla: I jem & fix har vi masser af billig spartelmasse og polyfilla til alle store og små spartelopgaver. Se udvalget og køb online her.

Kh
Chloe