Læs dagbog

Selvskade

En side i dagbogen "Kampen om at få lyst til at leve"
Skrevet af FighterM 3. juni 2017 18:56

Har hermed meldt mig ind i fitness centret, og håber virkelig at det kan få mig motiveret til at dyrke noget motion.
Prøver nogle slankepiller her inden sommerferien og håber virkelig at det kan gøre en lille forskel for mig. Så ville det bare være skønt at komme i gang med lidt motion igen, så det måske også kan få mig lidt ned i vægt igen.

Ang. min behandling er vi kommet frem til at min depression nok skyldes en ængstelig personlighed, og det giver efterhånden rigtig god mening for mig. Jeg håber at det kan give dem en bedre idé om hvordan de kan hjælpe mig videre. Skal begynde i udredning hos en psykolog om en uge. Er i hvert fald blevet mere optimistisk omkring min sygdom igen, så det er skønt!

En ting jeg har tænkt lidt på, er om det er helt normalt at lave mild selvskade når det hele ramler? Er begyndt at rive og skære mine negle ind i min hud når det hele bliver lidt for svært. Intet alvorligt, blot noget der får mig ud af de negative tanker.
Er det mon helt åndsvagt at gøre? Selv om at det ikke er noget alvorligt og at jeg aldrig kunne finde på at lave mærker på mig som andre kan se.

Kommentarer fra andre brugere

Hej FighterM

Flot at du prøver med noget motion. Du gør jo noget ved det, det er sejt.

Jeg læste den dagbog, du skrev omkring, hvorvidt du skulle prøve at tabe dig. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle skrive, men jeg tænker, at du skal gøre det, der gør dig glad. Hvis du tænker, at det vil gøre noget godt for humøret at tabe de kilo, så synes jeg, du skal kæmpe for det. Men hvis det gør dig træt eller frustreret, eller det ender med, at du slår dig selv oveni hovedet, hvis det ikke lykkes, så skal du måske vente, til du er mere motiveret.

Men det lyder da som om, du er ved godt mod omkring det nu, så jeg vil ønske alt det bedste for dig!

Det er rigtig dejligt at høre, at du er mere optimistisk igen, det er også vigtigt. Jeg håber, du vil få noget ud af at komme hos psykologen!

Ja, det er meget normalt at selvskade på den ene eller anden måde, når man har det skidt. Og når du spørger, om det er åndssvagt, så vil jeg sige ja! :) Jeg har selv selvskadet, og det var dumt. Det har givet mig ar, og det er ikke pænt, selvom det ikke er så meget som hos så mange andre. Men selvom du starter med kun at rive dig lidt, så kan det jo udvikle sig, og det ville da være synd for dig. Jeg synes, du skal snakke med en behandler om det, så det ikke når at blive værre! Husk at behandle dig selv godt, ikke!

Kærlige hilsener fra jhn

Skrevet af JHN1, 3. juni 2017 19:42