Læs dagbog

Trist Dag

En side i dagbogen "Except for monday. Which was never good anyway!"
Skrevet af Frederik40 24. februar 2023 00:20


Har fået konstatetet kræft. Så var en trist dag. Trist og mismod. De mener ilkke det har spredt sig. Men har smerter hist og pist i hele kroppen. Er på smertestillende.
Mine trombocytter er over 500. Må gerne falde til normal.
Lægen virkede lidt dement kunne ikke huske han havde opereret mig. Senerei i samtale n spurgte han igen.
Men de operere jo nok hele tiden.

Mandag skal jeg skannes 2 x. Kommer til at tage hele dagen. En skanning er vistnok 3 timer. . Så skal jeg i kemo 4 gange og så skal organerne fjernes.
Blære prostata erc. Jeg bliver måske impotent. Min sæd skal også nedfryses . Just in case. Jeg får en secolog sygeplejerske der skal hjælpe mig. Psykolog. Dietist Fysioterapeut. Specialister special tandlæge etc.

Jeg har oplevet meget og kan huske tusindvis af dage. Nok fordi jeg har levet så omskiftelig. Læste et stedman kun kan huske en håndfuld dage fra sin barndom og ungdom. Kan ikke passe. Må være en myte.

Nuvel. Meget bliver forandret. Jeg har meget at tage stilling til og undersøge. Jeg har 3 valg muligheder mht kunstig blære og urostomi etc.

Jeg har oplevet en del men også haft en del modgang. Skulle netop til at leve og hygge mig i spanien og nu dette. Øv.

Fik sendt 2000 kr til min veninde kæreste i spanien.
Kan hun få meget for. Så har hun lidt ekstra mens jeg er indlagt. Fik øvet lidt guitar. Og fik gået tur 2-3 km lidt på fælleden. Første gang efter returnering til Dk. Så skete lidt positiv også. Må tage en dag af gangen ogprøve at holde fri fra kræften. Det fylder meget.. men må prøve æ sætte det på pause nu og da.

Sol Går Op - Sol Går Ned

Kommentarer fra andre brugere

Kære Frederik

Det er forfærdeligt, hvad du går igennem og vi må håbe, at der er lys for enden af tunnelen. Der er sket vilde helbredelser, så der er håb.

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 26. februar 2023 16:47

Jeg sender dig mange tanker
Kh Kirsebær

Skrevet af kirsebær, 28. februar 2023 12:19