Læs dagbog

Hmm

En side i dagbogen "Except for monday. Which was never good anyway!"
Skrevet af Frederik40 30. januar 2023 00:35


Herlev sygehus sagde i mandags at jeg er færdig opereret inden 10 dage. Men overflyttet til riget og først undersøgelse i dag mandag .en uge efter. Er jeg meget ked af med så stor tumor. Håber at det ikke har spredt sig.


Nåede ikke nattoget hamborg -Stockholm sidste søndag Fik tog til Flensborg og sov der søn-mandag. Ankom mandag kbh direkte til riget.så til herlev og så til psyk

Nu er jeg indlagt i psyk. Præcis som håndbold finalen begynder med grillpølser. mister jeg en fyldning i kindtand .åben til nerven av av av. Med taxi til tandlæge vagten oslo plads 250 kr.. var der i 10 min i lukketid 21:20
De laver kun midlertidigt. Skal til egen tandlæge og få det lavet ordentligt. Håber tanden er lukket . Bagerst tand og hul bagved. Svært. at hæfte ser sagde tand vagten.
Fyldning fra dansk tandlæge i Spanien holdte så ikke. Men forhåbentlig ingen smerter de næste par dage og nætter . Det blev 1500 kr. Søndags tillæg 750.. for 10 minutter.. plus flere udgifter hos egen tandlæge. Hmm . Gar special tandplejen tror jeg nok.

Tog s tog og metro retur..
Hurtigere end taxi. Men tog taxa dertil for at være sikker
Jeg gjorde det kun fordi jeg skal til Riget mandag..

Tilbage på psyk. Mødte jeg en sød flot sygeplejerske jeg ikke har set i flere år. Klart nok. Jeg Har jo rejst rundt..
Ellers stille dage her. Har lånt en afd guitar. Ikke så god. Den første var meget dårligt. Båndfalsk.. Denne guitar er lidt bedre.
og har lånt puslespil med New York motiver. Empire state. Friheds gudinden og brooklyn brigde. Har været alle 3 steder. Ak engang gik jeg ofte over den smukke brooklyn brigde og retur om aftenen holdt jeg pause på en bænk midt på og kiggede på Manhattans skyline og de mange uendelige tog der kørte til og fra new york new york. Et fantastisk syn.

Sol Går Op - Sol Går Ned