Læs dagbog

Alene til Nytår

En side i dagbogen "Alene til nytår"
Skrevet af Gammelrød 22. december 2017 14:30

Jeg er heldig.
Jeg har en dejlig familie, der har inviteret mig til juleaften. Det gør ikke julen helt så ubærlig som den af og til har været.
Jeg har et problem til nytår. Jeg kan ikke holde ud, at være sammen med alle de par der er i familien, eller de par venner jeg har.
Der er fine arrangementer i Århus der ligger tæt på, men med social angst er det ikke så fedt at tænke på. Der er mellem 250 og 500 mennesker til de single arrangementer....

Er der nogen der har et forslag til, hvad man kan gøre i den situation? Jeg kan heller ikke holde ud at tænke på, at sidde alene og spise en bøf.

Mvh.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Gammelrød

Jeg ved ikke, om det kunne være en ide at skrive noget på fx facebook og på den måde samle bare ganske få til noget sammenkomst. Men jeg ved ikke, om du ville have det godt med at være sammen med fremmede mennesker?

Personligt skal jeg være alene og har det fint med det, men jeg kan da godt forstå, at du synes, det er lidt ensomt. Men ellers er jeg desværre lidt blank.

Jeg håber, du får en god jul og nytår trods alt.

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 22. december 2017 19:52

Jeg har været alene i rigtig mange år Nytårsaften, dels fordi jeg ikke har gidet det hysteriske natteliv i storbyen og alle de kanonslag der er skudt af nytårsaften og nat. Og så har jeg haft katte og nu hund, derfor er jeg hjemme nytårsaften.

I år har jeg en gæst, og vi drikker ikke. Vi spiser noget mad og ønsker hinanden godt nytår kl. 24.00.

Jeg er fuldstændig ligeglad med såvel jul som nytår, selvom jeg har lavet julemenuen i 15 år.

Jeg kan sagtens sidde alene. Jeg har ikke nogen opskrift på det. Måske blot det, at man ikke skal betragte den 24.december som magien som man oplevede i barndommen eller manglen på samme og derfor lider et savn den 24.dec og nytårs aften. Det er ikke flovt at sidde alene nytårs aften - på ingen måde.

Jeg kender ikke noget til Århus, kun til djævleøen.

Skrevet af Anonym, 22. december 2017 20:43

Tak for kommentarerne.
Det giver faktisk mening. Jeg er ved at være så gammel, at det overgearede hype omkring nytår bør være taget af.
Jeg vil prøve at være alene hjemme, måske er det ikke så slemt. Tak.

Skrevet af Gammelrød, 23. december 2017 13:04