Læs dagbog

Rutsjebaneterapi

En side i dagbogen "slettes"
Skrevet af Hasselmus 2. juli 2020 01:50Er lige kommet hjem fra en aftentur i Tivoli. Jeg startede med at gå hen til rutsjebanen Dæmonen. Mens jeg stod i kø begyndte det at regne. Åh nej tænkte jeg først. Imidlertid gav regnen en ekstra dimension. Den aktuelle fart under turen kunne dermed føles ved hvor kraftigt dråberne ramte ansigtet. På den første tur i Dæmonen sad jeg på bagerste række. Da jeg skulle tage tur nummer to satte jeg mig på forreste række selvom det er angstprovokerende. Vognen starter med at bliver trukket pokkers højt op. Når man sidder på forreste række er der intet foran en, kun udsynet over byens tage og laaaaaaaangt ned.
Fik også prøvet den gamle rutsjebane. Den er ikke angstfremkaldende fordi man kører inde i en bygning og vognakslerne altid er parallelle med jordoverfladen.
Sidste forlystelse inden lukketid var en tur i radiobilerne. Der var kun personer i tre radiobiler. Det gode ved at besøge Tivoli en hverdag er de færre mennesker. På lørdage er det ikke så sjovt at være i Tivoli, fordi en stor del af tiden går med at stå i kø.
Torsdag skal jeg på arbejde. Jeg kan spise i smug om formiddagen og bruge frokostpausen på at få en lur.

Kommentarer fra andre brugere

Tak for den fine historie og det trods alt optimistiske indslag om hvordan livt i Tivoli stadig kan bringe én i godt humør.
Bedste ønsker / Netas

Skrevet af Netas, 2. juli 2020 07:58