Læs dagbog

Tak

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 21. august 2023 16:52

Tak Chloe og ette for kommentarer.

Chloe, tak for ros omkring vægttab. Jo, jeg er også stolt af mig selv for at kunne tabe mig, men jeg er skuffet over, hvordan jeg lever nu. Men du har ret, med en spiseforstyrrelse vælger man ikke altid selv. Jeg synes til gengæld, du er vildt sej, at du kan have slik liggende uden at spise det! Seriøst? :) Jeg støvsuger mit hjem for alt spiseligt og kan intet have her, hvis jeg ikke må spise det. Imponerende at du bare kan lægge det tilbage! Ja, jeg føler mig også lidt barnlig med alt det slik, men jeg kan godt lide det og vil også give mig selv lov til at spise det, ha.

Ette, flot at du fik sagt fra overfor kvinden, og at hun endda tog det så pænt. Når man bare siger tingene på en god måde, så er det jo fint. Jeg synes også, det kan være svært at få lov til at fortælle lidt om mig selv også, altså med nogle mennesker, men heldigvis har jeg de tætte relationer, hvor det går begge veje, som det jo helst skal. Jeg synes, det er hyggeligt at sige hej og sludre et minut, når jeg er ude at gå, men jeg ved også, at det ikke er mere end det. Jeg er ikke bedste venner med dem, jeg møder, og det er ikke nødvendigvis sådan, at de gider høre på mig. Men der findes da heldigvis også nogen, der gør. Der sidder to ældre mænd på en bænk, her hvor jeg bor, og de havde lagt mærke til, at jeg humpede og spurgte omsorgsfuldt ind til det (flere gange), det er da rart. Jeg synes, det er godt, hvis du fortsat kan møde verden sådan på en åben måde, som jeg fornemmer, at du er god til, og at du så måske kan snakke "begge veje" med de mennesker, du er virkelig tæt med. Hvordan går det med den lille, sjove hund? :)

Jeg så jo de udsendelser med spiseforstyrrede, og selvom jeg godt kunne lide at se det, så kan jeg mærke, at jeg alligevel savner, at de var gået lidt mere i dybden. Altså f.eks. med behandling. Så tog den ene på et ophold, og "3 uger efter har jeg det bare så meget bedre". Jamen, hvilket ophold, hvad lavede I, hvad snakkede I om, hvad gjorde de for dig? Jeg syntes, det var en smule overfladisk, fordi de fulgte 7 mennesker et helt år og så på 4 programmer. Jeg kunne godt have tænkt mig, at vi havde fået endnu mere at vide. Nå, men stadigvæk godt med fokus. Der er en elev på værestedet, der har (haft) en spiseforstyrrelse, en helt ung kvinde, men meget moden, og vi fik en god snak i dag. Ikke om noget personligt, men om vigtigheden i at være åben.