Læs dagbog

Ved ikke noget

En side i dagbogen "Min start "
Skrevet af Jegkan 6. februar 2019 12:31

I går var en god dag. Jeg startede med at hente et meditation app og den var god og gav stof til eftertanke.
Ungerne og jeg var alene i går aftes, så de blev sat i gang med madpakker og fodre dyr. Jeg bliver nødt til at være bedre til at give dem opgaver. For de vil jo gerne også får vi også snakket så godt sammen uden ipad og tlf forstyrrelser.

Jeg var til læge igår... pt synes han ikke at jeg skal øges i medicin også skal jeg derhen på fredag også skal jeg tage kontakt til jobbet fredag, men det har jeg aftalt med dem.... troede jeg.

For i dag så ringer telefonen efter ungerne er taget i skole og det er min leder der ringer og høre hvordan det hele går og hvornår jeg kommer igen.... og det kunne jeg ikke overskue.. forstår ikke helt hvorfor vi laver aftaler hvis hun bare vil ringe i tide og utide... det hjælper mig ikke, pt fik det mig bare ned i et mørkt hul... så hvad har jeg lavet i dag... ingenting, end ikke hunden har været ude og gå tur...

Min barndoms veninde ringede og vi snakkede igen lille time. Vi snakkede om, om det evt var en mulighed at snakke med en psykolog om alt det der lægger til grund for det hele. Men jeg ved ikke hvordan man gør, hvem man spørger... lige nu ved jeg ikke så meget....

Kommentarer fra andre brugere

Tak Jegkan

Kram tilbage til dig

Skrevet af jegvinder, 6. februar 2019 14:23

Hej JegKan.

Få skrevet, lad være at ringe, til den leder og få fortalt ham/hende at du altså er sygemeldt. Det hjælper ikke på din stress at han/hun kontakter dig på den måde synes jeg.

Det er altså ikke ok. Du er sygemeldt og så må arbejdet klare sig uden dig. Der skal ikke ringes og spørges ind til, bedes om forklaring eller forklejne dit behov for ro nu du er syg. Det må du få sagt på en god måde tænker jeg. Skriv en mail til vedkommende.

"Jeg er altså syg for tiden. Og selv om jeg godt ved din henvendelse er ment på bedste vis, stresser det mig altså at du ringer og spørger om sådan noget midt i min sygmelding. Jeg er nødt til at få ro for at kunne komme mig hurtigere." .... noget i den stil. For det andet er altså ikke i orden. Ihvertfald ikke iflg mig.

Og hey, det er altså helt fint ikke at lave noget. Jeg tror det måske er noget af det du skal give dig selv lov til nu her mens du er syg. Bare at være til. Stå op, gå med hunden, drikke lidt kaffe og spise og så slappe af så du kan lidt når ungerne er kommet hjem. Og så ikke en døjt mere. Du er syg. Og så er det ok at lige køre på halv kraft i en periode. Det er næsten nødvendigt vil jeg mene. Så tilgiv dig selv at du altså ikke laver noget. Det er den luksus vi er nødt til at unde os selv når det hele vælter om ørerne på os.

Jeg ønsker dig alt det bedste. Og mest af alt en masse ro og en masse timer hvor du bare tillader dig selv at være til uden at skulle yde noget.
Ha det så godt du nu kan.

Skrevet af Anonym, 6. februar 2019 15:09