Læs dagbog

Muslimerne skal dø

En side i dagbogen "Martin Løvenkrantz"
Skrevet af Lovenkrantz 24. marts 2020 02:21

Nej, jeg er bestemt ikke racist. Jeg mener der skal være plads til os allesammen, hvad enten man er det ene eller det andet.

Jeg lider af paranoid skizofreni, med angst. Jeg hører mange stemmer, og de er der næsten 24 timer døgnet. Stemmerne siger, at jeg intet er værd, jeg er et skidt og dårligt menneske, som slet ikke fortjener at existere. Det påvirker mig selvfølgelig ekstremt meget i hverdagen.

Jeg har prøvet mange ting, sammen med psykolog og psykiater, for at komme stemmerne lidt til livs. F.eks at lave aftaler med mine stemmer. Men det er ikke gået så godt. Stemmerne vil jo, at jeg skal tage livet af mig selv, og det er stort set den eneste slags aftaler jeg kan lave med mine stemmer, Altså hvor, hvordan og hvornår jeg skal dø.

Her på det sidste, så er stemmerne begyndt at give mig et alternativ til mit selvmord. De siger, at jeg kan måske gøre mig fortjent til at leve, hvis ellers jeg gør som de siger. Det de vil have mig til, er at anskaffe mig et våben, og så slå så mange muslimer som muligt ihjel. Stemmernes argumentation er, at muslimerne om 20 til 30 år frem i tiden, er så mange at de helt vil overtage vores samfund, og lave Danmark om til et muslimsk land.

Det gør mig squ bange, at stemmerne begynder på den slags. Jeg vil jo ikke andre mennesker noget ondt. Men måske skulle jeg bare gøre som stemmerne siger, og så tage livet af mig selv.

Kommentarer fra andre brugere

Hej med dig
Det lyder supervæmmeligt. Jeg håber, du får hjælp til det her, for det er da slet ikke i orden, at du skal have det sådan. Måske der er en akutafdeling i dit område, du kan kontakte?

Skrevet af studerende21, 25. marts 2020 01:10