Læs dagbog

1 år siden

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 1. april 2020 14:41

I dag er det et år siden jeg blev opereret ... hold da op det er vildt . Ja tænk at det var noget af det værste jeg har oplevet og nu kommer så denne her nedlukning af Danmark og en sygdom der dræber mennesker verden over ... Ja skræmmende ...

Ja jeg er bare mega træt i dag var rigtig syg i nat og havde dårlig mave .. bliver sq stresset også fordi vi har online undervisning og det er mange timer man sidder og lytter foran en skærm ... og så den der skide opgave jeg ved ikke hvordan jeg skal gribe den an ... Der er mange muligheder og det kan jeg bare ikke overskue .. så prøver at lave en artikel ...

Ja er bare udmattet og har undervisning igen i morgen ... er bare træt ...

Sender søde JHN mange tanker i denne svære tid... Jeg håber vi snart kommer igennem alt det her søde ven og jeg håber du har en god dag uden larm og stress .
Sender dig mange corona kram og tanker og kage fra køkkenet .
Knus fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Er det virkelig allerede et år siden, det forstå jeg slet ikke! Tiden flyver af sted, og det er måske en trøst i den her tid, for pludselig er det her også overstået. Ja, bare man kunne se sådan på det.

Det er træls for dig med alle de fysiske udfordringer oveni, at du er stresset. Det hænger jo nok også sammen, tænker jeg. Men jeg håber, du snart bliver okay igen, på begge områder.

Kan du tage det lidt ad gangen med opgaven, dele det op i små bidder?

Jeg sender dig mange tanker tilbage. Jeg har spist kage igen i dag, men den vart ør. Så kan jeg lære det! Jeg har malet, og nu vil jeg glo tv. Så vil jeg ønske dig pøj pøj med opgaven! Mange knus fra jhn, jeg tænker på dig!

Skrevet af JHN1, 1. april 2020 14:50