Læs dagbog

Online eksamen

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 6. januar 2021 13:48

Vi SKAL til eksamen online ... suk ... Det var fint nok hvis det bare var mig men vi er 3 der skal op samtidig .
Det er svært fordi vi har en der har en rigtig ustabil internet forbindelse . Men altså vi må høre mere om eksamen Mandag og Tirsdag.

Jeg føler mig helt fortabt omkring det her eksamen . Jeg må snakke med min gruppe men vi har alle noget at slås med lige nu.
En i gruppen har problemer med manden og noget med hendes ex bare kom med deres fælles søn og afleverede ham uden de havde planlagt det og ja jeg ved ikke helt hvad der er sket .
Ja og jeg har bare ondt i maven hele tiden det er slet ikke sjovt .

Men altså i går skrev L at hun har alle de bøger vi skal bruge så vi kan få det vi skal bruge af hende . Det er jo fint nok problemet er bare jeg aner slet ikke hvordan jeg skal gribe opgaven an . Suk ... Jeg har bare svært ved at motivere mig selv lige nu .

Jeg har jo slet ikke følt nogen *connecition* sådan til min gruppe føler bare vi er 3 der arbejder selvstændigt og vi har ingen fælles ting eller noget . Ingen sociale ting og jeg har prøvet .. foreslået noget men de har ikke tid og bla bla bla .. åh altså .

Nå men vi har undervisning i morgen og jeg må prøve at se om vi kan snakke på zoom bagefter eller noget .

Ja jeg ved ikke hvad jeg skal sige ... og nu med alle de nye restriktioner det gør jo ikke det hele meget nemmere. Er bare ramt af det hele og føler mig lidt alene .

Sender søde JHN mange tanker . Ja det er så svært når jeg ikke kan være på skolen fysisk eller bare det at kunne mødes med mit hold det ville gøre det lidt nemmere .Men nu må jeg snakke med dem i morgen eller noget.

Jeg håber bare du har det godt og ikke stresse for meget nu her med endnu mere nedlukning.
Ja vi skal passe på hinanden og jeg bliver hjemme så meget jeg overhovedet kan og så især nu hvor det også sner . Jeg ved du ikke er glad for sne så jeg sender dig lige en sneryder ha ha .
Pas nu godt på dig selv søde ven .
Knus fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er da noget værre noget med den eksamen. Ja, det lyder lidt kaotisk, og jeg forstår godt, at du ikke ved, hvordan du skal skabe overblik. Jeg ville ønske, jeg kunne hjælpe dig, men jeg ved heller ikke, hvordan det kan blive nemmere. Det ville være rart, hvis de andre var lidt nemmere at snakke med.

Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke med det i hvert fald!

Ja, det er træls med den nedlukning, men fornuftigt at du bliver så meget muligt hjemme. Det prøver jeg også at tænke ift værestedet, som også er lukket ned nu igen - at det er det mest fornuftige. Bare det dog snart var overstået!

Pas på dig selv, søde ven! KNus og tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 6. januar 2021 17:43