Læs dagbog

Bliver sq allerede lidt stresset

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 8. august 2020 15:01

Nu er der kommet skema og litteraturlister og diverse ting til skolestarten .
Ja vi skal have mange forskellige fag i år ... Vi skal starte med retorik og Islam .. ja to meget forskellige fag og vi skal også have mange andre fag men må jo starte et sted .

Ja jeg vil gøre det så godt jeg kan . Der er så en god ting ... vi har fri omkring kl 13 de dage vi har undervisning så vidt jeg kan se . Det er en time tidligere end vi plejer .

Men jeg kunne bare mærke jeg blev stresset i går da jeg fik en sms fra skolen .. Jeg orker det bare ikke ... og der er jo altså stadig corona .. det er ikke forsvundet og jeg ved ikke noget med hvilke forholdsregler vi skal tage eller noget .

Jeg må bare gøre det så godt jeg kan og prøve at se om der er nogen jeg kan arbejde i gruppe med ... synes den klasse er meget svær at komme ind på livet af . Men har det jo altid svært lige oven på en ferie og nu har vi jo været væk fra hinanden i lang tid på grund af corona . Er nok bare lidt nervøs ....

Ja og nu er det jo bare virkelig varmt ... pyha ... jeg sover dårligt og sveder ... men sådan er det jo bare godt jeg kan skrive lidt her .

Sender søde JHN masser af corona krammere og håber du har det godt . Jeg ved du har det mega svært med at skulle flytte og at være i dig selv der hvor du bor nu . Men jeg tænker tit på dig søde ven .
Knus og kølige tanker fra Mælken