Læs dagbog

Træt af det hele

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 10. april 2020 15:04

Det er hårdt med alt det her skide corona. Ja det er det jo for alle .
Jeg keder mig hjemme .. og går jo meget alene når nu manden arbejder . Jeg har intet overskud og vil helst ikke ud ... Synes der er begyndt at være rigtig mange der går ud ja det er jo også godt vejr men vi skal jo holde afstand.

Skal have online undervisning igen på Tirsdag det er fint nok . Men!!! vi skal bruge et nyt program Zoom og det har bare fået så meget kritik i nyhederne ... men jeg har vel ikke noget valg ... Nå må se hvad der sker på Tirsdag.

Ja ellers sker der ikke så meget .. jeg sover rigtig meget og er træt ... Jeg har desværre også tit ondt i maven ... ikke i mit ar men jeg har ligesom et underligt blåt mærke eller noget på maven ...Jeg får nogengange ondt der ... skal nok have kigget på det her efter Påske ... Åh ja jeg orker bare ikke noget

Jeg er træt af nyhederne og alt det død og ødelæggelse det fører med sig og nu vil de jo til at sende børnene i skole igen ... Jeg ved sq ikke hvor smart det er og jeg kan se mange skoler ikke magter den store opgave at lukke op og alle de nye regler der fører med .

Jeg tror ikke .... at min uddannelse åbner på denne side af sommerferien hvis jeg skal være helt ærlig ... De har sendt en mail ud hvor der står at alle eksamener ind til slutningen af Maj foregår online ... men det er fra KP og ikke fra selve min uddannelse der hører vi ikke ret meget .

Nå men jeg må se hvad der sker ... har virkelig ikke noget overskud overhovedet bliver dårlig af alt det corona stress.

Sender søde JHN en kæmpe krammer her og påskeæg med alt det gode du elsker .
Jeg håber du holder ud og ikke bliver alt for stresset af dine larme naboer . Jeg ville så gerne skrive til dig i din dagbog men mine kræfter er små ...Jeg er gået helt i stå af alt det her corona men vi må holde ud sammen pas nu godt på dig selv søde ven .
Knus fra Mælken