Læs dagbog

Voldsomt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 10. juli 2020 15:01

Puha ... for en uge siden skete der noget ret voldsomt her hvor jeg bor .
En nabo over i den anden bygning gik helt amok sidste Fredag ... Der var åbenbart kommet en vandskade og der løb vand ned i hendes køkken og det gik hun helt amok over .
Hun har igennem noget tid været sur det har jeg godt kunnet mærke og hun har skændtes meget med en hun bor sammen med jeg ved ikke helt om de er kærester eller hvad .
Men jeg har hørt fra hendes nabo at hun en dag råbte og skreg af ham hun bor eller boede sammen med og jeg har også selv hørt hende en dag jeg sad nede i haven . Hun har noget diagonose jeg ved ikke helt hvad det er men her på det sidste har hun virket meget sur .

Men altså sidste Fredag gik hun helt amok jeg kunne høre nogen skrige og jeg troede først det bare var ungerne ovre på den anden side men det var hende .. hun stod bare ude på svalegangen og skreg .. og smed med ting og råbte og skreg . Jeg gik så ud for at kigge og hendes nabo måtte gå mellem hende og ejeren ( han lejer lejligheden ud til nogen ) .

Ejeren fik så fat i en vvs mand der skulle komme ud og så gik hun ned til sig selv og nede ved hendes lejlighed smed hun en vandskål hendes hund har ud på vejen så den smadrede og der lå porcelæn over det hele .
Hun gik så ind og skruede helt op for musikken mens vi andre prøvede at se hvad der var sket med vandet ovenfra . Vi kunne ikke rigtig se noget selvom vi flyttede vaskemaskine og opvaskemaskine .

Jeg gik så ned for at samle lidt af porcelænet der lå på vejen op men en anden beboer kom med en kost og vi fik fejet det lidt ind til siden så biler der skulle ind og parkere ikke punktere eller noget .
Hendes hund var også blevet rigtig bange og den var løbet over i det ene hjørne af haven så den skulle vi også ud og have fat i .

Men det var virkelig voldsomt og hun skreg og råbte og inde i hendes lejlighed smadrede hun flere tallerkener og hvad ved jeg .

Så kom vvs manden der bare var sådan en nattevagt eller noget det var omkring kl 22 fredag aften .. og han fik lukket for vandet og det er stadig lukket derovre det er jo synd for overboerne der hverken kan vaske tøj eller vaske op eller noget og de sad også bare inde i deres soveværelse og så bange ud .

VVS manden var så inde hos hende der gik amok og det gik vist fint hun råbte da ikke af ham eller noget ... og så faldt hun også ned igen og græd og var ked af det .

Men det har da helt klart påvirket mig .. og nu når jeg ser hun er udenfor så går jeg altså den anden vej jeg skal ikke nyde noget man ved jo ikke hvem hun råber af næste gang .

Jeg mødte så hendes nabo i dag og hun har det på samme måde som mig og det var hende der måtte ligge sig mellem hende og ejeren så de ikke kom op og slås . Hun har det på samme måde som mig selvom hun har fået en slags undskyldning men alligevel det sætter sq spor sådan noget . Naboen har også snakket med nogen der kommer hos hende ind i mellem det er nogen fra kommunen for hende der gik amok har nogen psykiske problemer det vidste jeg også godt men troede ikke det var så slemt .

Det værste er faktisk også at hun er næstformand her i ejerforeningen og vi har aldrig haft problemer med hende før slet ikke og nu ved jeg ikke om hun skal være i bestyrelsen mere .

Nå men jeg trængte bare til at komme ud med det her .. kan mærke det stadig påvirker mig ... Der har aldrig været de store problemer her og jeg vil bare ikke have det skal ødelægge noget fordi hun fik sådan et anfald .

Sender en krammer til JHN jeg håber du har det godt og har fået lidt styr på hvad du kan og ikke kan iforhold til lejlighedssøgning .
Jeg har ikke så meget at sige er lidt træt sover dårligt især oven på alt det der er sket her og så manden der er på skiftehold og der er fyringer i luften og hvad ved jeg .
Pas godt på dig selv søde ven.
Knus fra Mælken