Læs dagbog

Negativ test

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 10. september 2020 18:28

Jeg er testet negativ ...Men det betyder ikke jeg er frisk slet ikke .
Jeg har vist lidt feber og jeg hoster hele tiden. Jeg har ondt i kroppen og jeg er bare træt sover rigtig meget .
Men jeg er lidt heldig ... Jeg har de bedste klassekammerater og vi er flere der er ramt på den ene eller anden måde lige nu .
Vi har så en der har hans Ipad med til undervisning og så laver vi et Zoom møde så os der ikke har mulighed for at komme til undervisning kan følge med alligevel .
Det er da super fedt men ok havde Islam i dag må indrømme jeg blev lidt træt det er jo ikke rigtig et fag vi skal bruge vi har det kun fordi vi ikke kunne få det sidste semester.

Jeg vil bare ikke i skole hvis jeg er syg .. det nytter jo ikke noget jeg sidder og hoster i klassen. Så jeg håber at hvis jeg ikke er rask på Mandag at jeg så igen kan se med på Zoom så jeg ikke går glip af noget .

I morgen skal vi have praktikvejledning men det er på Zoom med vores lærer så det er fint nok og vi har fri kl 12 . Men jeg er bare smadret nu og jeg skal sove ...

Tak for info Åsa det var rart med en der også er blevet testet .

Søde JHN tak for din hilsen det er fint at blive testet men man skal bare være tålmodig der er lang kø ... men det er ikke slemt at blive testet jeg mærkede ikke noget .
Er du selv blevet testet eller kun dine forældre? .
Jeg håber du har det godt og ikke har for meget larm .. jeg tænker på dig .
Knus fra en træt Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Dejligt at testen var negativ! Ikke fedt at være syg, men forhåbentlig går det snart over. Ja, så må du følge undervisningen på anden måde, og godt der er mulighed for det.

Jeg er ikke selv blevet testet, kun mine forældre, men ikke fordi de havde symptomer, kun fordi der kom en test-vogn forbi her, og så ville de gøre det. Ja, jeg ved ikke lige hvorfor, men det ville de altså. Jeg har heldigvis ikke haft grund til at blive testet og håber heller ikke, det bliver nødvendigt.

Jeg er træt af corona og ser frem til en vaccine, så vi ikke skal gå og bekymre os mere!

Pas på dig selv og god bedring, ven! KNus og tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 10. september 2020 19:59