Læs dagbog

Mega migræne

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 13. november 2020 12:15

Jeg har haft voldsom migræne i nat og der var bare ikke noget der hjalp og jeg er øm i hovedet i dag og har lidt feber . Men jeg har også presset mig selv meget i den sidste tid og har lavet mange ting jeg ellers ikke kunne klare før.

Det har været en hård uge . Men ingen fravær i skolen heldigvis. Men vi har nogen lidt kedelige meget teori tunge fag nu og det er hårdt .
Vi har organisation og noget der hedder inovation pyha ... Nu skal vi mest have inovation og vi skal også snart have noget der hedder projektledelse . Ham vores nye lærer i inovation er godt nok tør og kedelig . Han holder heller ikke mange pauser så det er ret hårdt .
Vi skal også møde tidligere når vi har ham vi møder kl 8:15 hvor vi i de andre fag møder kl 9:10 det er lige lidt hårdt .

Der er også det at vi ikke har et fast klasselokale vi skal flytte rundt hele tiden og det er ikke så fedt . Jeg skal lige kigge på skemaet hver dag for at se om vi skal være det ene eller andet sted og et lokale er alt for lille til vores hold. Vi sidder jo nærmest oven på hinanden .

Suk ... derudover er der 3 i klassen der ikke kan gå med mundbind af den ene eller anden grund . Det har vi det helt fint med i klassen ingen problemer der , men ... rektor som slet ikke kender os eller noget som helst har åbenbart kaldt den ene af dem ind til møde og har været meget hård ved ham . Det er bare ikke ok når manden i forvejen lider af angst og rektor har også været nede i vores klasse og snakke om det . Men vi fandt ingen løsnng og han lyttede slet ikke til os .. fjols undskyld jeg siger det . Men vi passer godt på hinanden i klassen og især dem der har det svært i denne coronatid.

Er bare glad for at være hjemme i dag og slappe af og i aften skal jeg hygge med manden og vi skal have pizza og se film det trænger vi til .

Sender søde JHN mange corona krammer og håber du har det godt og der ikke er for meget larm derhjemme . Jeg spiser en julebolle fra bageren i dag he he og hygger og glemmer det hele lidt .

Ja min mands tante er noget for sig selv men altså vi lukker det bare lidt ude når hun siger noget . Hun ved jo ikke hvordan vi har det herhjemme . Ja jeg er også stolt af jeg næsten ingen fravær har men jeg bliver måske hjemme på Mandag hvis jeg ikke har det bedre .
Jeg håber du kan se vild med dans i aften uden larm ellers må jeg komme efter dine underboer der er tidspunkter hvor man ikke larmer he he .
Men pas nu på dig selv og jeg sender dig de bedste tanker og krammer fra Mælken .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er da træls med den migræne, og du har nok ret i, at det også er fordi, du presserdig selv. Men det er jo også svært, når du helst ikke skal have for meget fravær. Ja, det er en svær balancegang. Men godt du kan slappe af derhjemme også sammen med manden.

Jeg vil godt tro, der kan være nogle tørre fag, ja sådan er det jo, men det hjælper jo heller ikke, når lærerne ikke formår at løfte undervisningen. Sådan nogle lærere har jeg også haft. Så falder men nemt lidt hen og har svært ved at mande sig op til det. Men altså, flot at du holder ved!

Det må være svært, når man har fået lov til ikke at gå med mundbind, men andre så ikke respekterer det. Ja, men godt at I støtter op om hinanden i klassen. Der er jo nogen, der bare ikke kan gå med dem. Det er da heller ikke super rart.

Uha, en julebolle, er det ikke med sukat og alt muligt, haha. Det kan jeg ikke lide. Næh, hellere en kermitkage, hvis man altså kunne få det her. :) Men jeg håber, du nød den. :)

Kan du passe godt på dig selv og god bedring. Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 13. november 2020 12:30