Læs dagbog

Har travlt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 14. februar 2020 17:28

Jeg får en travl weekend. Jeg skal op til min mor i morgen og hjælpe hende . Hun er ved at flytte ind i hendes nye hus og jeg har lovet at hjælpe.
Jeg skal også overnatte der .. ja men det går nok .

Åh mit sår ... Jeg var hos lægen i forgårs igen igen igen .. Mit sår bløder og vædsker .. men nu har jeg lært at det åbenbart *hypergranulerer* uha et fint ord men det er noget med det vokser udaf istedet for at hele op .. ja hvad ved jeg ... Nå men jeg får noget creme jeg skal smøre med nu der har steorider i og alt muligt ... Jeg håber bare snart det hjælper og det bliver mindre ...
Kan ikke mere ... er for træt ... gider ikke mere læge og alt det ræs .

Jeg skal i skole på Mandag ... ja skal have Kultur og skal bare overleve har ondt i maven og bløder (mens) .. men Tirsdag kommer jeg ikke i skole skal til lægen og have set på mit sår og lægen har kun tid der hvor jeg har skole men det er fint nok jeg passer jo på med fravær .

Nå men nu er manden på vej hjem og vi skal spise og hygge lidt inden jeg går tidligt i seng skal tidligt op i morgen .
Håber bare det går godt og at jeg har kræfter til skolen på Mandag ha ha ...

Sender søde JHN masser af krammer og håber du holder modet oppe selvom underboen spiller violin .. har ondt af dig søde ven .
Jeg tænker på dig og ja det går nok med skolen nu skal vi have en uge med kultur og så starter vi på religion ..
Men jeg sender dig alle de bedste tanker og lige om lidt så finder du din drømmebolig søde ven .
Knus og tanker fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er flot, at du tager dig tid til at hjælpe din mor, det er hun garanteret taknemmelig for. Men ja, det bliver jo nok hårdt og vil tage lidt på kræfterne, også når du har såret og mens. Det er ikke nemt, men du er god, synes jeg. Jeg er også glad for al den hjælp, mine forældre har givet mig gennem årene, så jeg ville også hjælpe dem, det gør man jo. :)

Det lyder voldsomt og besværligt med såret, men jeg håber da for dig, at det snart bliver meget bedre. Det må være opslidende, når det varer så længe. Det er ikke rart for dig, men jeg håber, du holder modet oppe. Det skal nok blive godt og fint igen, men det er nok med at være tålmodig. Stakkels dig. :/

Det lyder spændende med skolen og jeres fag. Det håber jeg også, du synes, selvom det også er hårdt. Jeg er glad for, at du er faldet til i den nye klasse i hvert fald. Måske kan du skabe nogle gode venskaber.

Kan du sove godt og passe rigtig godt på dig selv. Du får mange tanker og knus fra jhn - jo, jeg sidder med hørebøffer og har det ok lige nu, tak. Ingen violin lige nu. :)

Skrevet af JHN1, 14. februar 2020 17:51