Læs dagbog

Træt af sygdom

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 15. april 2019 11:37

Jeg er træt af at være syg .. træt at jeg ikke kan en skid ... Jeg ligger bare der som en klump kød og jeg har smerter i såret ... Ja og jeg ved ikke om jeg har kløet lidt i såret for det har vædsket i nat helt nede der hvor kanten af plasteret er .

Jeg gider bare ikke mere .. læger og plastre og sår og betændelse og bla bla bla ... Ja og jeg skal i bad i dag og have rent plaster på og manden synes det er svært at hjælpe mig og jeg bliver lidt stresset ... Jeg ville gerne selv kunne skifte det måske skal jeg øve mig i dag.

Ja og skal jo til lægen Onsdag morgen og så kigger hun på såret for jeg synes ikke rigtig det vil hele .

Nå men det var en rigtig hyggelig dag i går med mor . Hun er bare så sød og hun synes jeg klarer det hele så flot ... Ja og vi hyggede og spiste noget kebab og snakkede om alt muligt dejligt at glemme smerten lidt .

Jeg er bare ked af det .. græder lidt ind i mellem og jeg er bare træt af jeg ikke kan noget mere ...

Arrgggg det klør i såret .... det svier ih!!!! .. jeg gider ikke mere ...

Er bare træt og ked af det i dag ...

Sender søde JHN masser af krammer og tanker og håber de er stille i dag alle dem der larmer ... Ja her larmede de skide polakker i går og de sviner i haven det er bare ikke ok .
Nå men det går nok det hele søde ven .

Jeg hepper på dig og nu skinner solen det bliver godt når det bliver varmere og så kan du måske komme lidt i haven og få lidt ro der søde ven . Pas nu godt på dig selv .

Kirae tak for din hilsen håber du har det godt .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er da også træls at være syg og have ondt, så det forstår jeg da godt, at du er træt af. Men til gengæld undgår du forhåbentlig smerter i fremtiden, når det her er overstået.

Ja, det ville da være dejligt, hvis du selv kunne skifte plasteret. Er det fordi, det er svært at se selv? Det er da heller ikke rart at skulle være afhængig af, at manden er hjemme, hvis du lige har brug for at få det skiftet pga et bad eller andet. Jeg er spændt på, hvordan dte gik med at bade, og om det gjorde mere ondt?

Jeg håber, det går godt hos lægen på onsdag, og så kan du få at vide, om det hele ser normalt ud. Måske skal du "bare" (!!!) være tålmodig, selvom jeg godt ved, det er svært. Men det må snart blive bedre, søde ven. Det tror jeg på!

Dejligt at det gik godt med din mor, og at hun roste dig. :) Jeg synes også, du klarer det så fint, for det er ikke nemt, når man har ondt, og det klør osv. Men mon ikke kløen også er et tegn på heling?

Ja, det skal nok blive bedre, det må vi begge to holde fast i, ikke! Solen skinner, du har ret. :) Det er i hvert fald dejligt!

Kan du nu have god bedring, og så får du en krammer og en masse varme tanker fra jhn
Nå ja, jeg tænkte lige på en dag, hvordan det mon gik med dine polakker, men jeg håbede, at de var rejst hjem, haha. Æv!

Skrevet af JHN1, 15. april 2019 18:48