Læs dagbog

Total Coronakuller

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 15. april 2020 16:46

Jeg har fået coronakuller 100 % ha ha ...
Det gik bare helt galt i går.
Vi har jo onlineundervisning og det er fint nok men min internetforbindelse er lidt ustabil for tiden og så faldt jeg ud af det *rum* vi var i igår og det er mega stressende .Jeg blev irriteret og jeg røg helt ud på et tidspunkt og så skulle jeg skrive på facebook om der var en der kunne få vores lærer til at lukke mig ind igen ha ha .

Vi havde også gruppearbejde men det er sq svært når jeg ikke har mikrofon hverken på min computer eller et headset med mikrofon. Men de var jo søde og sagde jeg bare kunne skrive i chatten istedet .

Manden er jo også hjemme når jeg har onlineundervisning og han render rundt og laver alt muligt og det er svært at koncentrere sig fra 9 -14 . Puha .. og jeg har det bare ikke godt for tiden ...
Er stresset over corona og at jeg slet ikke går ud ... Jo jeg går til bageren og Fakta og så hjem igen .. har bare INTET overskud ..

I går blev jeg bare vildt stresset og jeg så noget af det der pressemøde Mette Frederiksen holdt ... Ej men hun roser jo bare sig selv undskyld jeg siger det ..Blev bare sur og irriteret men skiftede ikke kanal ha ha jeg er underlig

jeg har ingen appetit og spiser ureglmæssigt især nu når manden arbejder om aftnen. Nu på Fredag har han så en uges ferie .. ja fint nok men vi kan jo ikke lave noget og jeg har undervisning Mandag Tirsdag og Torsdag i næste uge.

Vi har så aftalt at når alt det her er overstået så tager vi væk en weekend ...

Nå sender en krammer til JHN jeg håber du er ok og ikke er lige så kulret som jeg er ha ha jeg kan ikke koncentrere mig og jeg er rastløs og irritabel lige nu .
Pas nu godt på dig selv og hold ud søde ven.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder besværligt med den undervisning, men det er jo nok bedre end ingenting. Har I eksamener her til sommer? Ja, det må være stressende, når manden tuller rundt samtidig. Du skulle have et hjemmekontor, haha.

Jeg syntes heldigvis også, at Mette Frederiksen roste os andre, det blev jeg egentlig glad for, og jeg synes, hun gør det godt nok, men der er selvfølgelig altid noget, der kan gøres bedre. Men ingen har jo stået her før, så det er nok svært. Jeg er lidt utålmodig og håber snart, der bliver åbnet mere op, men kun hvis det er forsvarligt selvfølgelig.

Jo, jeg har også kuller og er rastløs, men sådan er vi nok mange, der har det. Jeg håber også, du holder ud, og vi skal jo klare det på en eller anden måde. Så må du/I have en weekend at se frem til, det er også dejligt! Pas godt på dig selv, min ven. Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 15. april 2020 18:28