Læs dagbog

Ingen præmie

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 18. februar 2020 14:50

Ja ingen præmie til mig denne uge ... Jeg har ikke været i skole hverken i går eller i dag .
I går var jeg simpelthen så snottet ... jeg var jo oppe og hjælp mor i weekenden og det gik faktisk godt men der er jo meget støvet når man går og pakker ud og i det gamle hus var der virkelig støvet og der var vi ude et par gange.

Vi var også ude og spise Lørdag aften det var hyggeligt og der var noget lysfest oppe på gågaden som vi kiggede lidt på .

Men det var jo hårdt og lang tur derop ca 2 timer og så også hjem igen . Men glad for jeg kunne hjælpe hende det var godt .

I dag har jeg så været hos lægen og jeg skal igen på Fredag . Ej men jeg bliver bare så udmattet af alt det med det skide sår.
Det er jo også det der gør jeg bliver så træt og lige går glip af et par dage i skolen.
Ja jeg ved godt det med fraværet men i år må man have op til 25 % fravær og hvis jeg starter igen i næste uge og bare holder øje så skal jeg nok klare det ... jeg kan altså ikke gøre for jeg ikke gider noget når jeg har et sår der bløder .

Men der er fremgang .. lægen sagde i dag at det ikke er så rødt og det *bobler* ikke så nu er vi måske så heldige at det begynder at hele. Nu skal jeg stadig smøre mig to gange om dagen med noget stærk steorid creme og så skal jeg stoppe med det på Fredag fordi det er noget med at hvis man hele tiden smører så kan det bare blive værre .
Men jeg kan jo stadig mærke såret og plasteret og alt det der .

Ja og M fra klassen har jeg da ikke hørt meget fra ... synes altid det er mig der skal skrive til hende ... Så er lidt skuffet egentlig ...

Nå men altså jeg overlever jo nok og det med fraværet skal jeg jo nok holde meget øje med klart det er højt nu hvor vi lige er startet .

Sender en krammer til JHN og ja livet er hårdt he he ... men jeg håber jo bare vi kommer igennem det dag for dag .
Jeg tænker tid på dig og jeg ved hvor svært det er for dig at skulle flytte og hvor skal du hen og hvad skal der ske og ja alle de tanker du nu har .
Men nu vil jeg æde en træstamme ha ha og hygge mig lidt og sende dig alle de bedste tanker søde ven . Hold ud lige om lidt så finder du en rigtig dejlig lejlighed håber jeg .
Knus og tanker fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, du må holde øje med fraværet, for det er da ærgerligt at skulle skrive ekstra opgave eller sådan noget, fordi du ikke har været der nok. Såret skal nok blive bedre, og nu får du lægens hjælp igen, så må det da snart lykkes.

Jeg har også spist træstamme i dag! :) Ja, det hjælper mig, når jeg synes, det hele er lidt træls, selvom det jo ikke er hensigtsmæssigt at spise det. Men sådan er det lige nu. :)

KNus og tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 18. februar 2020 17:34